ΜΠΑΣΚΕΤ

Euroleague: Σε οριακό σημείο με τις αναβολές αγώνων – 11 νέα κρούσματα ο Ερυθρός Αστέρας

Euroleague Ευρωλιγκα
Intime

Euroleague: Οι έξι από τις εννιά αναμετρήσεις της 19ης αγωνιστικής έχουν αναβληθεί λόγω κορονοϊού, ενώ το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με το ματς του Ερυθρού Αστέρα.

Στη Euroleague δεν κάνουν σκέψεις για διακοπή, ωστόσο η διασπορά είναι μεγάλη κι έχει… χαθεί η μπάλα με τα κρούσματα.

Την Τρίτη (4/1), η διοργανώτρια αρχή γνωστοποίησε ότι δεν θα γίνουν τρεις αγώνες λόγω των πολλών θετικών δειγμάτων που υπάρχουν στις ομάδες. Ο λόγος τις τα ματς Βιλερμπάν – Μονακό, Ρεάλ Μαδρίτης – Ούνικς Καζάν και Μακάμπι Τελ Αβίβ – Μπασκόνια. Ως εκ τούτου, λοιπόν, στο πρόγραμμα έμειναν μόνο τρία ματς, από τα οποία όμως το πιθανότερο είναι να γίνουν μόνο τα δύο!

Ανακοίνωσε 11 κρούσματα ο Ερυθρός Αστέρας

Ο Ερυθρός Αστέρας ανακοίνωσε 11 νέα κρούσματα κορονοϊού, με οκτώ από αυτά να αφορούν παίκτες. Αυτοί που νόσησαν είναι οι: Ντέγιαν Ράντονιτς (head coach), Γκόραν Μπόσκοβιτς (assistant coach), Νίκολα Μπίρατς (μέλος του επιτελείου), Μπράνκο Λάζιτς, Λούκα Μίτροβιτς, Όστιν Χόλινς, Νέιτ Γουόλτερς, Όγκνιεν Ντόμπριτς, Στέφαν Μάρκοβιτς, Μάρκο Σιμόνοβιτς, Μάικ Τσίρμπες, ενώ πριν δυο μέρες είχε νοσήσει κι ο Νίκολα Κάλινιτς. Όπως είναι φυσικό το παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε οδεύει σε αναβολή και τα μόνα που… απομένουν είναι τα ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Μπαρτσελόνα (6/1, 19:00) και Αρμάνι Μιλάνο – Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης (7/1, 21:30).

12 αναβολές από τις 21 Δεκεμβρίου

Συνολικά οι αγώνες που αναβλήθηκαν τις τελευταίες 14 ημέρες είναι 12! Η αρχή έγινε στις 21 Δεκεμβρίου όταν ανακοινώθηκε η μη διεξαγωγή της αναμέτρησης της Αρμάνι Μιλάνο με τη Ζαλγκίρις. Γενικότερα, η κατάσταση έχει… ξεφύγει στη Euroleague, ωστόσο αυτό που προέκυψε στην τηλεδιάσκεψη της Δευτέρας (3/1) είναι ότι επισήμως δεν υπάρχει ενδεχόμενο αναβολής. Για την ακρίβεια δεν τέθηκε καν θέμα «λουκέτου».

Αυτό που θα αλλάξει στο πρωτόκολλο είναι ο χρόνος παραμονής των παικτών που νοσούν στην καραντίνα. Συγκεκριμένα, από 14 ημέρες αναμένεται να πέσει στις 7 έως 10. Όπως και να έχει, πάντως, με τόσες αναβολές και με το πρόγραμμα να είναι έτσι κι αλλιώς «σφιχτό», η κατάσταση στη Euroleague γίνεται οριακή.

Οι αγώνες της Euroleague που έχουν αναβληθεί

  • 17η αγωνιστική
  1. Ζάλγκιρις – Αρμάνι Μιλάνο
  • 18η αγωνιστική
  1. Ολυμπιακός – ΤΣΣΚΑ Μόσχας
  2. Παναθηναϊκός – Ζάλγκιρις
  3. Αρμάνι Μιλάνο – Άλμπα Βερολίνου
  4. Βιλερμπάν – Μπάγερν
  5. Φενέρμπαχτσε – Ρεάλ Μαδρίτης
  • 19η αγωνιστική
  1. Άλμπα Βερολίνου – Παναθηναϊκός
  2. Ζαλγκίρις – Ολυμπιακός
  3. Αναντολού Εφές – Μπάγερν Μονάχου
  4. Βιλερμπάν - Μονακό
  5. Ρεάλ Μαδρίτης - Ούνικς Καζάν
  6. Μακάμπι Τελ Αβίβ - Μπασκόνια

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Σχολεία: Επιστροφή 10/01 - Τρία self test για μαθητές, εκπαιδευτικούς - Τι ισχύει για κρούσματα

Κρούσματα σήμερα: «Μαύρο» ρεκόρ με 50.126 νέα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ - 61 θάνατοι και 619 διασωληνωμένοι

Τι σημαίνει όταν το self test δείχνει μια αχνή γραμμή