ΜΠΑΣΚΕΤ

Ερυθρός Αστέρας – Παρτιζάν: «Χάος» ξανά στο Βελιγράδι! «Βροχή» αντικειμένων, διακοπή κι εκκένωση

Ερυθρός Αστέρας - Παρτιζάν
Twitter: @Urbodo

Ερυθρός ΑστέραςΠαρτιζάν: «Χάος» ξανά στους τελικούς της Αδριατικής Λίγκας, καθώς και στο Game 5 υπήρξε διακοπή, με τους διαιτητές να ζητούν την εκκένωση του Aleksandar Nikolic Hall.

Σε μια σειρά τελικών Ερυθρός Αστέρας - Παρτιζάν, όπου η ατμόσφαιρα ήταν ηλεκτρισμένη σε όλα τα ματς, ο αγώνας που θα κρίνει τον πρωταθλητή δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση.

Για ακόμη μια φορά το πάθος «ξεχείλιζε» στις εξέδρες κι η κατάσταση δύσκολα δεν θα ξέφευγε, αυτή τη φορά από τους φίλους του Ερυθρού Αστέρα. Αρχικά, υπήρξε η καθυστερημένη έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου, καθώς όπως αναφέρουν τα σερβικά ΜΜΕ ένας από τους διαιτητές (βλ. Πουκλ, Χορντόβ, Κόλιενσιτς) δέχθηκε επίθεση την ώρα που πήγαινε προς τα αποδυτήρια.

Η τρίτη περίοδος ξεκίνησε με καθυστέρηση ενός τετάρτου, αλλά και πάλι μετά από λίγο οι οπαδοί των «ερυθρόλευκων» προκάλεσαν εκτεταμένα προβλήματα. Η «βροχή» αντικειμένων οδήγησε τους διαιτητές στη διακοπή, 6’46’’ πριν το τέλος του δεκαλέπτου και χρειάστηκε η βοήθεια των γηπεδούχων για να αποχωρήσουν στα αποδυτήρια. Οι ρέφερι αποφάσισαν την εκκένωση του γηπέδου, έτσι ώστε οι παίκτες του Ερυθρού Αστέρα και της Παρτιζάν να επιστρέψουν για να συνεχιστεί το ματς.

Η στιγμή της διακοπής

Σχετικές ειδήσεις