ΜΠΑΣΚΕΤ

NBA: Αντίδραση πρωταθλητών οι Ουόριορς - Break οι Σέλτικς, μείωσαν οι Τίμπεργουλβς (vids)

NBA: Αντίδραση πρωταθλητών οι Ουόριορς - Break οι Σέλτικς, μείωσαν οι Τίμπεργουλβς (vids)
AP Photo/Jeff Chiu

NBA: Στα ίσια (2-2) έφεραν τη σειρά με τους Κινγκς οι Ουόριορς, μετά τη δεύτερη νίκη στο Σαν Φρανσίσκο. Έτοιμοι να «σφραγίσουν» την πρόκριση στη Βοστώνη οι Σέλτικς κόντρα στους Χοκς (3-1), ενώ οι Τίμπεργουλβς μείωσαν 3-1 τη σειρά με τους Νάγκετς.

Επιστροφή πρωταθλητών στο Σαν Φρανσίσκο, καθώς οι Ουόριορς επικράτησαν 126-125 των Κινγκς, υπερασπίστηκαν την έδρα τους και ισοφάρισαν 2-2 τη σειρά που μεταφέρεται στο Σακραμέντο. Οι πρωταθλητές έφτασαν κοντά στην αυτοκτονία, μια και στο τέλος ο Χάρισον Μπαρνς αστόχησε στο τελευταίο σουτ για τους Κινγκς.

Ο Στεφ Κάρι ήταν ο πρώτος σκόρερ για τους «πολεμιστές» με 32 πόντους, ενώ τον ακολούθησαν οι Κλέι Τόμπσον με 26 πόντους και ο Τζόρνταν Πουλ με 22 πόντους. Ο ΝτιΆαρον Φοξ είχε 38 πόντους για τους Κινγκς, με τον Κίγκαν Μάρεϊ να προσθέτει 23 πόντους.

Στην Ατλάντα, οι Σέλτικς έκαναν το break, πήραν προβάδισμα 3-1 στη σειρά και ετοιμάζονται να πάρουν την πρόκριση στον επόμενο γύρο των play offs του NBA στη Βοστώνη. Οι «Κέλτες» επιβλήθηκαν 129-121 των Χοκς, με τους Τζέισον Τέιτουμ και Τζέιλεν Μπράουν να σημειώνουν από 31 πόντους. Από την άλλη, ο Τρέι Γιανγκ είχε 35 πόντους και 15 ριμπάουντ, αλλά ήταν… μόνος του.

Τέλος, οι Τίμπεργουλβς έβγαλαν αντίδραση απέναντι στους Νάγκετς και απέτρεψαν τη «σκούπα», καθώς επικράτησαν 114-108 στην παράταση και μείωσαν 3-1 τη σειρά. Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Άντονι Έντουαρντς με 34 πόντους, ενώ ο Μάικ Κόνλεϊ πρόσθεσε 19 και ο Καρλ Άντονι Τάουνς σημείωσε 17 πόντους.

Ο Νίκολα Γιόκιτς τελείωσε τον αγώνα με double double, καθώς είχε 43 πόντους και 11 ριμπάουντ, με τη σειρά να μεταφέρεται στο Ντένβερ.

Σχετικές ειδήσεις