ΜΠΑΣΚΕΤ

Ολυμπιακός: «Βόμβα» Σλούκα για την παραμονή του - «Υπάρχουν προβλήματα που αν δεν λυθούν...»

Ολυμπιακός: «Βόμβα» Σλούκα για την παραμονή του - «Υπάρχουν προβλήματα που αν δεν λυθούν...»

Ο Κώστας Σλούκας μίλησε για την υπόθεση της παραμονής του στον Ολυμπιακό και ανέφερε πως υπάρχουν προβλήματα που πρέπει να λυθούν.

Ο Κώστας Σλούκας έβαλε... φωτιά στον Ολυμπιακό, καθώς με δηλώσεις του άφησε να εννοηθεί πως η παραμονή του στους Πειραιώτες κάθε άλλο παρά σίγουρη είναι.

Τη μέρα της φιέστας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Basket League, ο διεθνής Έλληνας γκαρντ σε συνέντευξή του στο gazzetta.gr, τόνισε πως θέληση για να μείνει υπάρχει, αλλά ξεκαθάρισε πως δεν θα είναι αρκετή, αν δεν λυθούν άλλα προβλήματα που υπάρχουν.

Ο Σλούκας δεν θέλησε να πει κάτι παραπάνω, αλλά πολλές φορές έχει σχολιάσει τον μικρό χρόνο συμμετοχής του φέτος στον Ολυμπιακό, με τις φήμες για τεταμένες σχέσεις με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να δίνουν και να παίρνουν.

Διαβάστε το χαρακτηριστικό απόσπασμα της συνέντευξής του στο gazzetta.gr:

-Ευχαριστήθηκες το μπάσκετ φέτος;

«Αρκετά!»

-Το πρώτο μισό της σεζόν μέχρι και τις πρώτες μέρες του Ιανουαρίου ήταν η καλύτερη σεζόν της καριέρας σου; Μετρούσες 13 πόντους, κοντά στις 7 ασίστ (6.9) σε περίπου 22 λεπτά συμμετοχής.

«Γενικά ήταν η καλύτερη χρονιά της καριέρας μου, μακράν από τη δεύτερη και έπαιζα γύρω στα 8 με 10 λεπτά λιγότερα από ό,τι τις προηγούμενες. Άρα μιλάμε για τεράστιο μέγεθος»

-Γύρισες στον Ολυμπιακό πριν λίγα χρόνια για να τον φέρεις στην ελίτ. Επιστρέφεις με αυτόν στην ελίτ. Φτάσατε σε τελικό EuroLeague. Θα συνεχίσεις στον Ολυμπιακό για να συνεχίσετε στην elite;

«Τρέφω έναν πολύ μεγάλο σεβασμό για τους προέδρους. Γιατί όταν συζητήσαμε πριν τρία χρόνια είχαμε στο μυαλό μας αυτό ακριβώς! Με πιστέψανε, εγώ τους πιστεύω και τους έχω στην καρδιά μου. Έχουν ξεχωριστή θέση εδώ και χρόνια! Ονειρευτήκαμε αυτές τις στιγμές, ο Ολυμπιακός αξίζει να είναι στην ελίτ της Eυρώπης, αξίζει να διεκδικεί και να παίρνει τίτλους. Να είναι στις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης. Τώρα αν θα συνεχίσω να είμαι στον Ολυμπιακό είναι μία συζήτηση που θα γίνει τις επόμενες μέρες για να δούμε τί μέλλει γενέσθαι»

-Υπάρχει θέληση όμως...

«Θέληση προφανώς υπάρχει, αλλά υπάρχουν και προβλήματα τα οποία αν δεν λυθούν δεν θα αρκεί η θέληση!»

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός: Συνθήματα παραμονής για Βεζένκοφ από τους συμπαίκτες του στα μπουζούκια - Δείτε βίντεο

Ολυμπιακός: Έγινε η απονομή του πρωταθλήματος, παίρνει το ΣΕΦ (vids)

Εργκίν Αταμάν: Δάκρυσε στο «αντίο» του στην Εφές - «Θα σας δω στο ΟΑΚΑ, πρόκληση ο Παναθηναϊκός»

Παναθηναϊκός, μεταγραφές: Στο στόχαστρο ο αρχηγός της Νιγηρίας, Τροστ-Εκόνγκ