ΜΠΑΣΚΕΤ

Ολυμπιακός: Νέα «βόμβα» Σλούκα για το μέλλον του - «Αμοιβαία η αγάπη, αλλά δεν αρκεί μόνο αυτό»

Ολυμπιακός: Νέα «βόμβα» Σλούκα για το μέλλον του - «Αμοιβαία η αγάπη, αλλά δεν αρκεί μόνο αυτό»
Intime

Ο Κώστας Σλούκας και ο Ολυμπιακός θα συζητήσουν για την ανανέωση του συμβολαίου του, με τον Έλληνα γκαρντ να αφήνει τα πάντα ανοιχτά.

Ο Κώστας Σλούκας έριξε νέα «βόμβα» αναφορικά με το μέλλον του στον Ολυμπιακό. Ο διεθνής γκαρντ είχε αναφερθεί κατά τη διάρκεια της φιέστας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος σε προβλήματα που πρέπει να λυθούν.

Την Δευτέρα (19/6) ξαναχτύπησε με νέες δηλώσεις, στις οποίες αναφέρθηκε στο μέλλον του στους Πειραιώτες, τονίζοντας πως τρέφει αγάπη για τον κόσμο, αλλά ξεκαθάρισε πως δεν αρκεί μόνο αυτό για να παραμείνει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κώστα Σλούκα στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ:

Για την κορυφαία του στιγμή τη φετινή σεζόν: «Το νικητήριο τρίποντο με την Φενέρ είναι σίγουρα η δική μου κορυφαία στιγμή, ίσως και η κορυφαία γενικά, λόγω της κρισιμότητας. Η Ευρωλίγκα δεν ήρθε, έμεινε μια μικρή πικρία σε μία εκπληκτική χρονιά που κάναμε φέτος. Δεν καταφέραμε να πάρουμε το ευρωπαϊκό, το είχαμε αγκαλιάσει και μας το έκλεψαν. Αυτό είναι το μπάσκετ και η άγρια ομορφιά του, μένουμε με την πικρία ότι πήραμε τους τρεις από τους τέσσερις τίτλους».

Για το Final Four και τις δύο σερί παρουσίες: «Όταν επέστρεψα στον Ολυμπιακό, με τους προέδρους αυτό είχαμε ονειρευτεί. Να πάει η ομάδα στο Final Four και να είναι αδιαμφισβήτητα η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Και το καταφέραμε αυτό 100% και είμαστε υπερήφανοι. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που μας στηρίζει ανεξαρτήτως αποτελέσματος, γιατί αναγνωρίζει την δουλειά που κάνουμε στο γήπεδο».

Για την προσωπική του απόδοση: «Πάντα προσπαθώ να ξεπεράσω τον εαυτό μου και να δίνω το καλύτερο που μπορώ, αυτή είναι η δουλειά μου, γι’ αυτό πληρώνομαι. Δεν με ενδιαφέρει τι λέει ο κόσμος. Σκέφτομαι μόνο την οικογένειά μου, αυτούς που ιδρώνω δίπλα τους και αυτούς που πληρώνουν, γιατί έχουμε και μία ιδιαίτερη σχέση μαζί τους, προσπαθώ να τους βγάζω ασπροπρόσωπους.

Κάποιες φορές το καταφέρνω, κάποιες όχι. Το ότι υπάρχει προσπάθεια να κερδίζει πάντα η ομάδα το κάνουν όλα τα παιδιά, δεν το αναγνωρίζω μόνο σε μένα. Γι’ αυτό η ομάδα -γιατί πρόκειται για ομάδα- κατάφερε να φτάσει τόσο ψηλά».

Για την ανανέωσή του με τον Ολυμπιακό: «Ακολουθούν συζητήσεις, θα δούμε τι θα γίνει. Δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω για ευνόητους λόγους. Τον ευχαριστώ τον κόσμο, αντιλαμβάνομαι την αγάπη του και είναι αμοιβαία, αλλά δεν αρκεί μόνο αυτό. Θα κάτσουμε να συζητήσουμε και θα δούμε τι μέλλει γενέσθαι».