ΜΠΑΣΚΕΤ

Αταμάν για Δ. Γιαννακόπουλο: «Αντιλαμβάνεται πολύ καλά το μπάσκετ»

Αταμάν για Δ. Γιαννακόπουλο: «Αντιλαμβάνεται πολύ καλά το μπάσκετ»

Ο Τούρκος τεχνικός μίλησε για τον Παναθηναϊκό και τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ, ζητώντας απ’ τους συμπατριώτες του να υποστηρίξουν το «τριφύλλι»!

Προετοιμάζει την Εθνική Τουρκίας για το προ-ολυμπιακό τουρνουά, αλλά στην άκρη του μυαλού του έχει τον Παναθηναϊκό. Ο Εργκίν Αταμάν στο περιθώριο της τωρινής του υποχρέωσης με τη χώρα του, μίλησε για το «τριφύλλι» και προσωπικά για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Μάλιστα χρησιμοποίησε τα καλύτερα λόγια αναφερόμενος στον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ. Τονίζοντας τη σημασία της οικογένειας Γιαννακόπουλου στους «πράσινους».

Παράλληλα, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για ακόμη μια μεταγραφική… βόμβα!

Αναλυτικά οι δηλώσεις Αταμάν:

«Ο πρόεδρός μας, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, λατρεύει τις μεταγραφές. Καταλαβαίνει το μπάσκετ πολύ καλά. Η οικογένεια είναι πολύ σημαντική στην ιστορία του Παναθηναϊκού και ο Δημήτρης είναι ο τελευταίος εκπρόσωπός της. Μιλάμε συνεχώς επειδή αντιλαμβάνεται το μπάσκετ πολύ καλά. Ίσως σκάσει και νέα βόμβα τις επόμενες ημέρες, θα δούμε αν θα συμβεί στο επόμενο δεκαήμερο.

Θέλω να πω κάτι στους Τούρκους φιλάθλους του μπάσκετ: Υποστηρίξτε τον Παναθηναϊκό. Νομίζω ότι ο κόσμος στην Τουρκία θα μας παρακολουθεί με ενθουσιασμό. Κάποιοι φίλοι μου θα υποστηρίζουν βέβαια τις αντίπαλες ομάδες, κάποιοι λένε “ο Αταμάν δεν θα τα καταφέρει, δεν θα είναι επιτυχημένος”, όμως πιστεύω ότι η πλειοψηφία των συμπατριωτών μου θα είναι εκεί για να με υποστηρίξει».