ΜΠΑΣΚΕΤ

Θανάσης Αντετοκούνμπο: Η πρώτη ταινία του είναι γεγονός - «Βάλαμε και την ψυχή μας»

Θανάσης Αντετοκούνμπο: Η πρώτη ταινία του είναι γεγονός - «Βάλαμε και την ψυχή μας»
Intime

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο έκανε το πρώτο βήμα για μια νέα καριέρα μετά το μπάσκετ, παρουσιάζοντας την ταινία «Twisted Vines», στην οποία είναι παραγωγός.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, αλλά και σύσσωμη η οικογένειά του, έχουν δείξει την πρόθεσή τους να φροντίσουν από τώρα τη ζωή τους μετά το επαγγελματικό μπάσκετ. Επενδύουν συνεχώς σε διάφορα πρότζεκτ και δεν σταματούν να ονειρεύονται.

Ένα ακόμα επιχειρηματικό βήμα, εκτός μπάσκετ, ανακοίνωσε και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο. Ο παίκτης των Μιλγουόκι Μπακς πριν από μερικούς μήνες είχε αγοράσει μερίδιο στην εταιρεία παραγωγής Travelin Bone Entertainment η οποία έχει δημιουργήσει ταινίες όπως «October Sky», «The Girl Next Door», «Mirrors» και τώρα ήρθε η ώρα να παρουσιάσει την πρώτη δική του ταινία.

«Είμαι ενθουσιασμένος που ένα από τα πρώτα μου πρότζεκτ ως παραγωγός είναι επιτέλους εδώ και έτοιμο για να το δείτε! Βάλαμε την καρδιά και την ψυχή μας για να κάνουμε πράξη αυτή την υπέροχη δημιουργία και είμαι πολύ ενθουσιασμένος που το μοιράζομαι μαζί σας», ανέφερε ο μεγαλύτερος αδερφός της οικογένειας Αντετοκούνμπο.

Η ταινία ονομάζεται «Twisted Vines» και πρόκειται για ένα αστυνομικό δράμα - που έχει πάρει ήδη καλές κριτικές σε σχετικές πλατφόρμες, έχοντας 7.4/10 στο IMDB - με τον Θανάση Αντετοκούνμπο να δημοσιεύει το σχετικό trailer στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram.