ΜΠΑΣΚΕΤ

Παναθηναϊκός: Νέος αέρας στο γήπεδο και την εμπειρία φιλάθλου - Το «μπράβο» του Δ. Γιαννακόπουλου

Παναθηναϊκός: Νέος αέρας στο γήπεδο και την εμπειρία φιλάθλου - Το «μπράβο» του Δ. Γιαννακόπουλου
Vaggelis Stolis

Οι αλλαγές στο ΟΑΚΑ προσφέρουν μια εμπειρία υψηλού επιπέδου στους φιλάθλους που θα το επισκεφθούν, με τον διοικητικό ηγέτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γιαννακόπουλο, να δίνει συγχαρητήρια στην ομάδα που έχει αναλάβει το πρότζεκτ και να αναφέρει πως ακόμα έχει γίνει μόνο το 3% όσων θέλει.

Η επίσκεψη των φιλάθλων του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ δεν έχει πλέον μόνο αθλητικό περιεχόμενο, αφού πέρα από το θέαμα υψηλού επιπέδου που θα προσφέρει η ομάδα του Εργκίν Αταμάν, η ΚΑΕ έχει φροντίσει να προσφέρει μια εμπειρία φιλική προς όλη την οικογένεια, ικανή να προσελκύσει τον κόσμο στο γήπεδο αρκετές ώρες πριν την έναρξη των αγώνων.

Πλέον, στους διαδρόμους του «Παύλος Γιαννακόπουλος» κάποιος μπορεί να βρει επιλογές για φαγητό και γλυκό, face painting, photobooths για να βγάλει αναμνηστικές φωτογραφίες, arcade games για μικρούς και μεγάλους και μπουτίκ από την οποία μπορεί να προμηθευτεί τις νέες εμφανίσεις της ομάδας.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, μάλιστα, σχολίασε τις αλλαγές στο μπασκετικό ΟΑΚΑ, έδωσε συγχαρητήρια στους συνεργάτες του και τόνισε πως ο Παναθηναϊκός βρίσκεται ακόμα μόλις στο 3% όσων θέλει να κάνει στο σπίτι του.

Αναλυτικά όσα τόνισε:

«Μπορεί στο γραφείο να φωνάζω όλη μέρα επειδή δεν έχω υπομονή και τα θέλω όλα έτοιμα... εχθές. Οφείλω όμως να πω ένα μεγάλο δημόσιο μπράβο στην ομάδα που έχει αναλάβει την εμπειρία φίλαθλου στο Παύλος Γιαννακόπουλος… Μέσα σε δυόμισι μήνες (με Αύγουστο μέσα) έχουν καταφέρει να δώσουν νέο αέρα στο γήπεδο ακόμα και αν είμαστε ακόμα στο 3% αυτών που θέλω να γίνουν.
3% done
97 to go».