ΜΠΑΣΚΕΤ

Πόλεμος στο Ισραήλ: Επαφές ΑΕΚ με BCL, για να μην γίνουν τα ματς της Χάποελ Χολόν στα Ανω Λιόσια

ΑΕΚ Basketball Champions League
Intime News

Πόλεμος στο Ισραήλ: Μετά τις έντονες αντιδράσεις που υπήρξαν από μεγάλη μερίδα φίλων της ΑΕΚ, αναμένεται να υπάρξει ανατροπή στο θέμα της φιλοξενίας της Χάποελ Χολόν στο κλειστό των Άνω Λιοσίων.

Η «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ ζήτησε από το Basketball Champions League, να μην γίνουν στο γήπεδο της οι αγώνας της ομάδας του Ισραήλ.

Οι άνθρωποι της «Ένωσης» προχώρησαν στη συγκεκριμένη κίνηση, υπό τον φόβο του διχασμού του κόσμου της ομάδας, λόγω της κατάστασης ανάμεσα στο Ισραήλ και την Παλαιστίνη.

Να θυμίσουμε ότι η διοργανώτρια αρχή είχε ανακοινώσει ότι οι εντός έδρας αγώνες της Χάποελ Χολόν θα γίνουν στα Άνω Λιόσια με την ΑΕΚ να αναφέρει, μεταξύ άλλων, σε ανακοίνωση της ότι: «εξαιτίας της συγκυρίας και εξαιτίας της εκρύθμου καταστάσεως, δεν μπορούσαμε παρά να αποδεχτούμε την απόφαση της FIBA, με συναίνεση της ΕΟΚ, για φιλοξενία (δίχως οικονομικό αντάλλαγμα) της Χάποελ Χολόν στο Γήπεδό μας.

Και για να μη ξεχνιόμαστε…

Συνενωσίτες, ηρεμήστε και θυμηθείτε τόσα χρόνια τι κάναμε…

Σε ό,τι μας αφορά, λοιπόν, στο διάβα της θητείας μας έχουμε αποδείξει εμπράκτως, ότι βασική μας προτεραιότητα ήταν και παραμένει η ανάδειξη των υπερανθρώπινων αξιών και ιδανικών, που πρεσβεύει το ιστορικό Σωματείο μας, που γεννήθηκε από Πρόσφυγες, αλλά και η στήριξη όλων όσοι την έχουν ανάγκη ανεξάρτητα από κόστος, δίχως παρωπίδες και δίχως αστερίσκους».

Πλέον, απομένει να δούμε ποιες θα είναι οι τελικές αποφάσεις που θα παρθούν, ωστόσο μοιάζει δύσκολο η Χάποελ Χολόν να παίξει στο κλειστό των Άνω Λιοσίων.

Σχετικές ειδήσεις