ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ευρωλίγκα: Βίοι αντίθετοι για «Εξάστερο» και Ολυμπιακό

Ευρωλίγκα: Βίοι αντίθετοι για «Εξάστερο» και Ολυμπιακό

Τζάμπολ σήμερα στη νέα, ανανεωμένη, διευρυμένη και ενισχυμένη Ευρωλίγκα. Ένα κανονικό πρωτάθλημα 34 αγωνιστικών, ένας μαραθώνιος πριν φτάσουμε στα πλέι οφ και προσδεθείτε, κάτι δυνατό αρχίζει.

ΝΒΑερς ήρθαν στα λημέρια μας, τέσσερις ομάδες δείχνουν πανίσχυρα φαβορί για το φάιναλ φορ, αλλά και άλλες 10, ίσως και παραπάνω ερίζουν για τις άλλες τέσσερις θέσεις της οκτάδας! Μιλάμε για πραγματικό… μπασκετικό πόλεμο. Ανάμεσα στις 18 ομάδες λοιπόν είναι πάντα και οι δύο αιώνιοι. Δύο από τις κορυφαίες ομάδες, οι οποίες έχουν κατακτήσει συνολικά εννέα φορές το τρόπαιο (6 ο Παναθηναϊκός και 3 ο Ολυμπιακός)!

Ποια είναι όμως η φετινή κατάσταση των δύο ελληνικών ομάδων στη διοργάνωση; Τι πιθανότητες τους δίνουν οι ειδικοί μπορείτε να το δείτε σε πληθώρα άρθρων. Εμείς εδώ θα προσεγγίσουμε τη ματιά των μπουκ, που έχουν άμεσο ρίσκο με τις αποδόσεις που προσφέρουν. Οπότε κάποιο χρήσιμο συμπέρασμα μπορεί να βγει μέσα από την προσέγγιση των αριθμών και των πιθανοτήτων.

Τριφύλλι για οκτάδα

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να έχασε Πιτίνο, αλλά έχει Πεδουλάκη. Έναν ικανό κόουτς που ξέρει καλά τον σύλλογο και μαζί θα ψάξουν την υπέρβαση. Καλές μεταγραφές με Φριντέτ, Ράις (πρωταθλητής Ευρώπης με τη Μακάμπι) και όχι μόνο αυτούς, αλλά και επιστροφή του Νίκου Παππά. Θα έχει πολύ και καλό μακρινό σουτ, αν υπάρξει ισορροπία σε άμυνα και επίθεση και ίσως αν ενισχυθεί λίγο ακόμη στη ρακέτα, μπορούμε να δούμε καλά πράγματα. Το ΟΑΚΑ είναι φρούριο, η φανέλα τεράστια. Αυτά τα βλέπουν προφανώς και οι στοιχηματικές πλατφόρμες και θεωρούν πιο πιθανό το ενδεχόμενο να είναι ο Παναθηναϊκός στην οκτάδα, παρά έξω από αυτήν.

Κόκκινο αουτσάιντερ

Αντίθετα είναι τα πράγματα για τον Ολυμπιακό. Οι ερυθρόλευκοι είναι σε μία μεταβατική, ίσως και παράξενη, περίοδο, μάλλον σίγουρα παράξενη περίοδο. Δεν αγωνίζονται στο ελληνικό πρωτάθλημα, η ομάδα που θα παίξει στη δεύτερη κατηγορία, δεν έχει σχέση με αυτήν που θα δούμε στην Ευρωλίγκα, ο Σπανούλης είναι ένα χρόνο μεγαλύτερος και οι μεταγραφικές κινήσεις είναι αμφιβόλου ποιότητας και αξίας. Υπάρχει βέβαια από την άλλη η φρεσκάδα. Τι εννοούμε; Ο Ολυμπιακός θα είναι η μόνη ομάδα από τις 18 που δεν θα έχει διπλές υποχρεώσεις. Σε 30 ματς μέσα στη χρονιά μπορεί να δίνει για 40 λεπτά τα πάντα. Κάθε δύναμή του. Να δούμε αυτό πως θα λειτουργήσει; Ενδιαφέρον θα έχει. Δεν το έχουμε ξαναδεί ποτέ στην Ευρωλίγκα. Πάντως οι μπουκ με όλα αυτά, πιστεύουν ότι το πιο πιθανό είναι να μείνει εκτός πλέι οφ, παρά να μπει μέσα σε αυτά.

Δείτε εδώ τις αποδόσεις για τα ειδικά στοιχήματα της Euroleague

21+ ετών /ΚΕΘΕΑ: 2109215776/Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC/ Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τους συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.