ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Νέα σούπερ προσφορά χωρίς κατάθεση

Νέα σούπερ προσφορά χωρίς κατάθεση

Η εβδομάδα κυλάει με τη δράση να συνεχίζεται και το ενδιαφέρον παραμένει τεράστιο σε όλα τα μέτωπα!

Την παράσταση κλέβουν οι πρώτες μάχες για τα ημιτελικά στο Κύπελλο Ελλάδας Novibet! Στο ζευγάρι που ξεχωρίζει, η AEK υποδέχεται στη Νέα Φιλαδέλφεια τον Ολυμπιακό (20.30, 09/02) και θέλει να αποκτήσει προβάδισμα για το εισιτήριο που οδηγεί στον μεγάλο τελικό. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν σκοπεύουν να παραδώσουν τα όπλα και θέλουν θετικό αποτέλεσμα προκειμένου να πάρουν το πλεονέκτημα ενόψει του επαναληπτικού.

Στο άλλο ματς, ο ΠΑΟΚ θέλει να βάλει νωρίς τις βάσεις πρόκρισης φεύγοντας με τη νίκη από την έδρα της Λαμίας (18.30, 09/02).

Στη Euroleague Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός ξαναπέφτουν στη μάχη για την 24η αγωνιστική. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να διατηρηθούν στην κορυφή και πρέπει να περάσουν από το Βερολίνο το βράδυ της Τετάρτης (08/02) όπου αντιμετωπίζουν την Άλμπα (21.00). Από την πλευρά τους, οι «πράσινοι» θέλουν να αφήσουν πίσω τις ήττες στη «διαβολοβδομάδα» και να επιστρέψουν στις νίκες απέναντι στη Βαλένθια (21.00) στο ΟΑΚΑ (10/02).

Από το μενού δεν λείπει ούτε η Premier League, όπου η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει να παραμείνει στο κόλπο του τίτλου παίρνοντας τη νίκη απέναντι στη Λιντς (22.00, 08/02). Ενώ στο Κύπελλο Γαλλίας ξεχωρίζει η σκληρή μονομαχία της Μαρσέιγ απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν για τη φάση των «16».

Η Novibet στην προσπάθεια να δημιουργήσει την κορυφαία εμπειρία παιχνιδιού, δημιούργησε μία μοναδική προσφορά* χωρίς κατάθεση για να απολαύσουν όλοι τα μεγάλα ποδοσφαιρικά ραντεβού.

Οι προσφορές* όπως θα ήθελες να είναι!

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.