ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ερυθρός Αστέρας - Ολυμπιακός: Μεγάλο το λάθος του διαιτητή σύμφωνα με τον Μαρτίνς

Ερυθρός Αστέρας - Ολυμπιακός: Μεγάλο το λάθος του διαιτητή σύμφωνα με τον Μαρτίνς
In Τime

Στη φάση της αποβολής του Μπενζιά στάθηκε στις δηλώσεις του ο Πέδρο Μαρτίνς μετά την ήττα με 3-1 του Ολυμπιακού από τον Ερυθρό Αστέρα, χαρακτηρίζοντας λανθασμένη την απόφαση του ρέφερι να δείξει δεύτερη κίτρινη κάρτα στον παίκτη των Πειραιωτών.

Όσον αφορά στο εκτεταμένο ροτέισον που έκανε στην ενδεκάδα ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» εξέφρασε την άποψη ότι δεν επηρέασε την ομάδα του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πορτογάλος τεχνικός στην Cosmote TV:

«Αλλάξαμε τελείως το παιχνίδι μας μετά την αποβολή. Προσπαθήσαμε να αλλάξουμε τρόπο παιχνιδιού, για να έχουμε καλύτερες μεταβιβάσεις και να μπορέσουμε να πιέσουμε. Είναι ένα τραγικό λάθος η αποβολή του Μπενζιά σε ένα παιχνίδι τέτοιου επιπέδου και αυτό βαραίνει τον διαιτητή.

Δεν νομίζω πως η ήττα οφείλεται στις αλλαγές καθώς μέχρι την αποβολή παίξαμε πολύ καλά και ανταποκριθήκαμε σωστά στις απαιτήσεις του αγώνα. Σίγουρα δεν φταίνε οι αλλαγές.

Η αποβολή ήταν ένα μεγάλο λάθος του διαιτητή, σε τέτοιο επίπεδο δεν πρέπει να γίνεται αυτό, δεν συμβουλεύτηκε το VAR ενώ θα έπρεπε. Εμείς κάναμε λάθη καθώς δεχτήκαμε δύο γκολ από στημένες φάσεις που θα έπρεπε να ήμαστε προσεκτικοί.

Ο στόχος δεν αλλάζει, έχουμε ποιότητα και πιστεύω θα συνεχίσουμε στην Ευρώπη».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Μιλόγεβιτς: «Η αποβολή άλλαξε τη ροή του αγώνα»

Ο προπονητής του Ερυθρού Αστέρα Βλάνταν Μιλόγεβιτς εστίασε σε δύο σημεία τον σχολιασμό του, θεωρώντας ότι έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στη νίκη της ομάδας του επί του Ολυμπιακού, με ανατροπή μάλιστα. Την αποβολή του Μπενζιά και τη μεγάλη χαμένη ευκαιρία του Μεριά στο 86ο λεπτό, όταν το σκορ ήταν ακόμη ισόπαλο 1-1.

«Προφανώς και άλλαξε τη ροή του αγώνα η κόκκινη κάρτα. Με δέκα παίκτες ήταν δύσκολο για τον Ολυμπιακό. Ήταν και η ευκαιρία στο 1-1... Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου. Δεν ήταν καλή η ψυχολογία μετά την ήττα στο ντέρμπι (με την Παρτιζάν). Κάνουμε μια πορεία απίστευτη τα τελευταία τρία χρόνια, θέλαμε όμως ένα τέτοιο αποτέλεσμα για να πάρουμε αυτοπεποίθηση. Πάντα αναλαμβάνω την ευθύνη», δήλωσε ο Σέρβος τεχνικός.

Αναφορικά με τις φιλοδοξίες του Ερυθρού Αστέρα στο Champions League, μετά τους τρεις βαθμούς; «Τα όνειρά μας είναι αύριο να έχουμε μια ωραία ημέρα, να είμαστε χαρούμενοι και χαμογελαστοί. Δεν μπορώ να κάνω λογαριασμό, ζω για την επόμενη μέρα, για την επόμενη προπόνηση. Περιμένω πώς και πώς την επόμενη προπόνηση. Βήμα βήμα κι όπου φτάσουμε».