ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κορονοϊός: Ο πρόεδρος της Στεάουα ζήτησε το εμβόλιο από τη Ρωσία!

Κορονοϊός: Ο πρόεδρος της Στεάουα ζήτησε το εμβόλιο από τη Ρωσία!

Ο ιδιόρρυθμος Τζίτζι Μπεκάλι μετά τις απίστευτες δηλώσεις του για τον κορονοϊό, αποφάσισε να αγνοήσει την κυβέρνηση της Ρουμανίας και να ζητήσει το εμβόλιο από τη Ρωσία.

Ο πρόεδρος της Στεάουα Βουκουρεστίου είναι μια άκρως ιδιόρρυθμη προσωπικότητα που έχει στρέψει πολλές φορές τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του γι' αυτά που λέει ή κάνει. Κάτι ανάλογο έπραξε και τώρα...

Ο Μπεκάλι αποφάσισε να... παρακάμψει την κυβέρνηση της Ρουμανίας και ζήτησε τη βοήθεια της Ρωσίας, η οποία είναι μια από τις χώρες που φτιάχνουν εμβόλιο. Με επιστολή του, λοιπόν, ζήτησε άμεσα το εμβόλιο κατά του κορονοϊού, το οποίο θα αρχίσει να χορηγείται από τον Νοέμβριο.

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε όσα είχε πει τον περασμένο Μάιο ο Μπεκάλι για τον κορονοϊό, όταν είχε ζητήσει να ανοίξουν τα στάδια για τον κόσμο...

«Πώς να φοβηθώ έναν ιό, από τη στιγμή που ξέρω ότι είναι ένας ιός με τον οποίο θα πρέπει να ζούμε; Τι να κάνουμε τώρα δηλαδή; Να μείνουμε κλεισμένοι στα σπίτια μας; Να σταματήσουμε να δουλεύουμε, να σταματήσουμε να τρώμε; Για μένα τα πράγματα είναι απλά. Όποιος πέθανε… πέθανε. Όποιος ζήσει… έζησε. Αν απαιτηθεί να κάνω τεστ, θα τα κάνω. Ήδη τα έκανα. Τι άλλο να κάνω; Όποιος είναι άρρωστος, να πάει σπίτι του. Αυτή είναι η γνώμη μου. Εγώ λέω να επιστρέψουμε όλοι στις δουλειές μας. Όποιος πεθάνει, πέθανε. Όποιος είναι άρρωστος, να πάρει φάρμακο».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr