ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Η αδυναμία του Μπόλονι στον Χατζηγιοβάνη.

Παναθηναϊκός: Η αδυναμία του Μπόλονι στον Χατζηγιοβάνη.
INTIME.GR

Παναθηναϊκός: Ο Λάζλο Μπόλονι έχει ξεχωρίσει τον Χατζηγιοβάνη τις πρώτες εβδομάδες, που είναι στον Παναθηναϊκό.

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης με προπονητή τον Πογιάτος είχε χάσει την θέση του στην ενδεκάδα και όταν έπαιζε δεν έδειχνε , ότι είναι και καλά. Με την έλευση του Μπόλονι βρήκε και την θέση του στην ενδεκάδα και την αυτοπεποίθησή του.

Ο Ρουμάνος τεχνικός έχει καθιερώσει τον Χατζηγιοβάνη στο ένα άκρο και του έχει αδυναμία, διότι συνδυάζει ταχύτητα , τεχνική , ενώ έχει την ικανότητα να μπαίνει στην περιοχή και να απειλεί με γκολ και ασίστ.

Ο Μπόλονι έχει μιλήσει στον Χατζηγιοβάνη και του έχει εξηγήσει τι ακριβώς θέλει από αυτόν και ένα κομμάτι του νεαρού ακραίου, που έχει βελτιωθεί είναι η αμυντική του συμπεριφορά. Τον βλέπουμε, όποτε χάνει την μπάλα να γυρνάει πίσω, για να μαρκάρει τον αντίπαλό του και στο παιχνίδι στην Λαμία είχε και μία σωτήρια επέμβαση στον παίκτη της Λαμίας, που ήταν έτοιμος να σκοράρει.

Είναι δεδομένο , ότι αν συνεχίσει έτσι ο Χατζηγιοβάνης θα γίνει από τους παίκτες του βασικού κορμού επί Μπόλονι και θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα. Και είναι πολύ σημαντικό αυτό για τον 23χρονο ακραίο επιθετικό, που τη φετινή χρονιά βλέπει , ότι ίσως είναι η χρονιά του , για να κάνει το μεγάλο άλμα και να καθιερωθεί , να είναι ένας κομβικός παίκτης για την ομάδα.

Μην ξεχνάμε, ότι ο Χατζηγιοβάνης πάντα στην άκρη του μυαλού του είναι να πάει στο εξωτερικό , κλήθηκε και στην Εθνική ομάδα και μία πολύ καλή χρονιά με τον Παναθηναϊκό θα τον βοηθήσει να φέρει την πρόταση, που δεν έφερε το καλοκαίρι , που μας πέρασε, για να πάρει μεταγραφή.