ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Τα καλύτερα γκολ στην ιστορία του αθηναϊκού ντέρμπι! (video)

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Τα καλύτερα γκολ στην ιστορία του αθηναϊκού ντέρμπι! (video)

ΑΕΚΠαναθηναϊκός: Το αθηναϊκό ντέρμπι έχει μεγάλη ιστορία και κατά τη διάρκεια των χρόνων έχουν προσφέρει μεγάλες συγκινήσεις και εντυπωσιακά γκολ.

Την Κυριακή (6/12), ΑΕΚ και Παναθηναϊκός θα τεθούν για πρώτη φορά αντιμέτωποι την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Οι «κιτρινόμαυροι» μετά και τον μαθηματικό αποκλεισμό τους από τη συνέχεια του Europa League στρέφουν την προσοχή τους αποκλειστικά στη Super League.

Στόχος της «Ένωσης», άλλωστε, είναι να παραμείνει στη διεκδίκηση του τίτλου μέχρι το φινάλε. Προς το παρόν θέλει να παραμείνει σε απόσταση... αναπνοής από την κορυφή κι αυτό θα συμβεί μόνο με «τρίποντο».

Ο Παναθηναϊκός από τη δική του πλευρά θέλει να πετύχει την πρώτη μεγάλη νίκη του την τρέχουσα σεζόν. Κόντρα στον Ολυμπιακό έπαιξε πολύ καλά αλλά γνώρισε την ήττα με 1-0, ενώ προέρχεται από νίκη επί του Παναιτωλικού. Με τον Λάζλο Μπόλονι στον πάγκο του δείχνει σταδιακά να ανεβαίνει αγωνιστικά.

Απολαύστε ένα καλό... ορεκτικό πριν τον μεγάλο αγώνα του ΟΑΚΑ. Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε τα καλύτερα τέρματα που έχουν σημειωθεί στο αθηναϊκό ντέρμπι από το 1994 μέχρι και σήμερα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τσαβούσογλου - Ψεύτης και επικίνδυνος: «Η Ελλάδα παραβίασε την τουρκική υφαλοκρηπίδα»