ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Προγραμματισμός… ό,τι κάτσει

Παναθηναϊκός: Προγραμματισμός… ό,τι κάτσει

Ο Αργύρης Καμπετσής που ήταν να φύγει από τον Παναθηναϊκό, παραμένει και με αυξημένες αποδοχές…

Η λέξη προγραμματισμός και Παναθηναϊκός δεν μπορούν να συναντηθούν με τίποτα και γίνονται απίθανα πράγματα.

Παίκτες που έκαναν μόνοι τους προπόνηση και έψαχναν ομάδα να φύγουν είναι βασικοί και αναντικατάστατοι, όπως ο Μολό, και παίκτες που ψαχνόντουσαν να πάνε στο εξωτερικό, διότι ο Παναθηναϊκός δεν τους ήθελε, παραμένουν με αυξημένες αποδοχές.

Ο Αργύρης Καμπετσής, που ήρθε το καλοκαίρι του 2018 με στόχο να εξελιχθεί στον Παναθηναϊκό σε ένα πρότζεκτ με νέους παίκτες είχε… εξαφανιστεί από την αρχή της σεζόν. Ο Ρόκα δεν ήθελε να τον βλέπει και ο Πογιάτος δεν τον έβαζε ούτε στα διπλά. Ο Παναθηναϊκός του έκανε λίγο πριν τις γιορτές πρόταση με στόχο να μην χάσει τα τροφεία το ερχόμενο καλοκαίρι, που ο παίκτης θα έφευγε αφού έληγε το συμβόλαιό του, αλλά ο Καμπετσής μένει και με σοβαρά αυξημένες αποδοχές.

Από την στιγμή που τον έβαλε ο Μπόλονι και σκοράρει ο παίκτης στον Παναθηναϊκό έκριναν, ότι πρέπει να τον κρατήσουν. Επειδή έκανε δύο καλές εμφανίσεις και επειδή τον θέλει ο προπονητής. Νέα συνάντηση έγινε αυτή την φορά, για να γίνει σοβαρή πρόταση ανανέωσης στον παίκτη με αποδοχές σοβαρά αυξημένες. Και ο Καμπετσής παραμένει μέχρι το 2024.

Αύριο μεθαύριο μπορεί να γίνει το ίδιο και με άλλους παίκτες που δεν υπολογιζόντουσαν. Και αν φύγει κάποια στιγμή ο Μπόλονι αυτοί που μένουν μπορεί να φύγουν, αν δεν κάνουν στον επόμενο προπονητή.

Ράβε-ξήλωνε συνεχόμενο με προγραμματισμό ό,τι… κάτσει.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Μετακίνηση από νομό σε νομό: Δείτε πότε «ξεκλειδώνουν» οι μετακινήσεις