ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Οργή για τη ρατσιστική επίθεση - «Είμαστε αηδιασμένοι...» (photos)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Οργή για τη ρατσιστική επίθεση -  «Είμαστε αηδιασμένοι...» (photos)

Premier League: Τα ρατσιστικά σχόλια που έκαναν την εμφάνιση τους στα social media σε βάρος των Άξελ Τουανζέμπε και Αντονί Μαρσιάλ, προκάλεσαν τη δικαιολογημένη οργή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η ρατσιστική επίθεση έγινε μετά την εντός έδρας ήττα της ομάδας του Σόλσκιερ από την ουραγό της βαθμολογίας, Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Ο αγγλικός σύλλογος σε ανακοίνωση που εξέδωσε ανέφερε...

«Είμαστε αηδιασμένοι από τη ρατσιστική κακοποίηση που υπέστησαν παίκτες μας μέσω των social media, μετά το χθεσινοβραδινό παιχνίδι. Το καταδικάζουμε απερίφραστα και το ενθαρρυντικό είναι ότι βλέπουμε άλλους φιλάθλους να το καταδικάζουν κι αυτοί. Η ταυτοποίηση αυτών των ανώνυμων άμυαλων ηλιθίων παραμένει προβληματική. Καλούμε τις πλατφόρμες των social media και τις ρυθμιστικές αρχές να αυστηροποιήσουν τα μέτρα, ώστε να αποτρέπουν τέτοιου είδους συμπεριφορές».

Τον αποτροπιασμό τους εξέφρασαν, μέσω των προσωπικών λογαριασμών τους, και ποδοσφαιριστές της Μαντσεστερ. «Ενωμένοι (United) εναντίον του ρατσισμού. Δεν θα το ανεχθούμε» έγραψε ο αρχηγός της ομάδας, Χάρι Μαγκουάιρ, ενώ ο Σκοτ ΜακΤόμινεϊ ανέφερε «αηδιασμένος με όσα διάβασα σήμερα το πρωί».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Γυμνάσια – Λύκεια: Δεν ανοίγουν αν αυξηθούν τα κρούσματα σήμερα και αύριο