ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κριστιάνο Ρονάλντο: Σάλος στην Ιταλία! Παραβίασε την καραντίνα και γιόρτασε στα χιόνια (video)

Κριστιάνο Ρονάλντο: Σάλος στην Ιταλία! Παραβίασε την καραντίνα και γιόρτασε στα χιόνια (video)

Κριστιάνο Ρονάλντο: Η καραντίνα κι οι απαγορεύσεις που ισχύουν λόγω του κορονοϊού δεν απέτρεψαν τον «CR7» να γιορτάσει τα γενέθλια της συντρόφου του σε πολυτελές θέρετρο.

Ο Πορτογάλος «σταρ» είχε μείνει εκτός αποστολής από τον Αντρέα Πίρλο για το ματς της Γιουβέντους με τη ΣΠΑΛ για το Coppa Italia κι είπε να γιορτάσει τα 27α γενέθλια της συντρόφου του, Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ με ένα διήμερο στα χιόνια.

Όπως αναφέρει η Corriere dello Sport, το ζευγάρι βρέθηκε από την περιοχή του Πιεμόντε και εκείνη της Βάλε Ντ΄ Αόστα, όπου έμεινε σε ξενοδοχείο στην πόλη Κουρμαγιέ, το οποίο είναι επίσημα κλειστό! Επίσης, έκανε βόλτα με snowmobile κι έφαγε σε πολυτελές εστιατόριο.

ronaldo.jpg
Το σχετικό δημοσίευμα της Corriere dello Sport

Να θυμίσουμε ότι στην Ιταλία απαγορεύεται η μετακίνηση σε πόλεις που βρίσκονται «πορτοκαλί ζώνη», ωστόσο όπως αναφέρει το δημοσίευμα προς το παρόν τουλάχιστον δεν του έχει επιβληθεί κάποιο πρόστιμο.

Η αστυνομία της Βάλε Ντ΄ Αόστα επιβεβαίωσε στο Reuters ότι βρίσκεται σε εξέλιξη σχετική έρευνα. Την... μικρή εκδρομή στα χιόνια «πρόδωσε» ένα βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Lockdown: «Κληρώνει» σήμερα για γυμνάσια και λύκεια στη σχεδόν «κόκκινη» Αττική