ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νύχτα τρόμου για τον Ντι Μαρία - Έγινε αλλαγή επειδή λήστεψαν το σπίτι του

Νύχτα τρόμου για τον Ντι Μαρία - Έγινε αλλαγή επειδή λήστεψαν το σπίτι του

Ο 33χρονος άσος της Παρί Σεν Ζερμέν έγινε αλλαγή για να μεταβεί άμεσα στο σπίτι του στην γαλλική πρωτεύουσα.

Επίθεση έγινε χθες από ληστές στο σπίτι του Ανχελ Ντι Μαρία, ενώ η οικογένειά του βρισκόταν στον χώρο και ο Αργεντινός διεθνής αγωνιζόταν με την Παρί ΣΖ εναντίον της Ναντ (1-2) για τη Ligue 1.

Ο παίκτης αντικαταστάθηκε (62’) από τον Μαουρίσιο Ποτσετίνο, ο οποίος ενημερώθηκε από τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Λεονάρντο, για το τι είχε συμβεί και έφυγε από το γήπεδο με δάκρυα στα μάτια.

Σύμφωνα με τη γαλλική εφημερίδα, Le Parisien, η γαλλική αστυνομία κλήθηκε αμέσως και, σύμφωνα με την ίδια πηγή κανένα μέλος από την οικογένεια του Αργεντινού άσου δεν τραυματίστηκε. Οι ληστές πήραν ένα χρηματοκιβώτιο με αντικείμενα μεγάλης αξίας.

Δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Ντι Μαρία αντιμετώπισε τέτοιες καταστάσεις. Τον Φεβρουάριο του 2015, όταν έπαιζε για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Αργεντινός είδε επίσης να ληστεύουν την κατοικία του στην αγγλική πόλη, μια κατάσταση που τον οδήγησε να ζήσει με την οικογένειά του σε ένα ξενοδοχείο και, ο ίδιος παραδέχθηκε, ότι τον έκανε να θέλει να φύγει Αγγλία, κάτι που συνέβη μήνες αργότερα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε περισσότερα:

Ρεπορτάζ Newsbomb.gr: Με αποστάσεις και «κωδικό» 6 πετούν χαρταετό οι Αθηναίοι (pics)