ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπαρτσελόνα: Κορονομπάρμπεκιου στο σπίτι του Λιονέλ Μέσι - Ξεκίνησε έρευνα στην Καταλονία (video)

Barcelona Lionel Messi Μπαρτσελόνα Λιονέλ Μέσι

Μπαρτσελόνα: Ο Λιονέλ Μέσι προσκάλεσε τους συμπαίκτες του στο σπίτι του για μπάρμπεκιου, ωστόσο η συγκεκριμένη κίνηση τράβηξε την προσοχή τόσο της LaLiga, όσο και της καταλανικής κυβέρνησης.

Οι «μπλαουγκράνα» σκέφτηκαν να περάσουν, τη Δευτέρα του Πάσχα (3/5), όλοι μαζί κάποιες στιγμές χαλάρωσης και να πάρουν... ώθηση εν όψει του ντέρμπι κορυφής με την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Η συγκέντρωση εξελίχθηκε σε ένα μεγάλο πάρτι, με τους παίκτες να το διασκεδάζουν με την ψυχή τους! Μάλιστα, στο διαδίκτυο κυκλοφόρησε ένα βίντεο, όπου ακούγονται να τραγουδάνε το γνωστό «Campeones, campeones oe oe oe» (σ.σ. πρωταθλητές).

Όπως είναι φυσικό το γεγονός τράβηξε τα βλέμματα όχι μόνο της La Liga, αλλά και της καταλανικής κυβέρνησης, η οποία γνωστοποίησε ότι η υπόθεση βρίσκεται στα χέρια του Οργανισμού Δημόσιας Υγείας.

Επίσης, η ισπανική λίγκα ξεκίνησε έρευνα για το συμβάν, για να διαπιστωθεί το κατά πόσο παραβιάστηκαν τα υγειονομικά πρωτόκολλα κατά του κορονοϊού. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα ΜΜΕ στην Ισπανία, στο σπίτι του Μέσι βρέθηκαν περίπου 40 άτομα κι ενώ το όριο είναι μέχρι έξι άτομα στην περιοχή Καστελδέφελς.

Ο τοπικός κυβερνήτης, Πέρε Αραγονές τόνισε ότι: «Θα δούμε αν θα χρειαστεί να κάνουμε περαιτέρω ενέργειες. Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη. Θέλουμε άτομα που είναι δημοφιλή να ενεργούν με μεγαλύτερη αυστηρότητα, διότι λειτουργούν ως παραδείγματα»

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Σπύρος Παπαδόπουλος: Τσακωμός στην εκπομπή για ένα τσιφτετέλι – Το περιστατικό που δεν είδαμε