ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League: Βγήκε στην… επιφάνεια ο Άρης! - Τα highlights κι η βαθμολογία της αγωνιστικής (videos)

Super League
Intime

Super League: Δείτε highlights και τις δηλώσεις από τους αγώνες της 4ης αγωνιστικής, αλλά και πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Με… φόρα από τη νίκη επί του Παναθηναϊκού, ο Άρης πέρασε από το Περιστέρι και πανηγύρισε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του.

Οι «κίτρινοι» επικράτησαν 3-1 του Ατρομήτου κι άφησαν πίσω τους τον «βραχνά» του -6, ανεβαίνοντας στην… επιφάνεια στον βαθμολογικό πίνακα. Οι γηπεδούχοι στο ντεμπούτο του Γιώργου Παράσχου σπατάλησαν αρκετές ευκαιρίες, καθώς βρήκαν μπροστά τους έναν εντυπωσιακό Κουέστα.

Αμφότερες οι ομάδες έχουν από έναν βαθμό, αλλά είναι ξεκάθαρο ότι ακολουθούν εκ διαμέτρου αντίθετες πορείας, με τον Άρη να… ανεβαίνει και τον Ατρόμητο να «βυθίζεται».

Σε ένα τρομερό ματς, ΠΑΣ Γιάννινα και ΟΦΗ ήρθαν ισόπαλοι 1-1 και διατήρησαν το αήττητο τους! Η ομάδα της Κρήτης, μάλιστα, έγραψε ιστορία καθώς δεν γνώρισε την ήττα για 11ο σερί ματς κι έσπασε το αήττητο ρεκόρ που κρατούσε από τον Απρίλιο μέχρι τον Νοέμβριο 1986!

Ο Νέιρα, ο οποίος έβαλε μπροστά στο σκορ τον ΟΦΗ στους «Ζωσιμάδες», αφιέρωσε το γκολ στην Κρήτη, η οποία δοκιμάζεται από το πρωί της Δευτέρας (27/9) από τους σεισμούς και θρηνεί τον χαμό του Ιάκωβου Τσαγκαράκη.

Στη «λευκή» ισοπαλία έμειναν Απόλλων Σμύρνης και Ιωνικός στη Ριζούπολη. Οι γηπεδούχοι που ολοκλήρωσαν το ματς με δέκα παίκτες (αποβλήθηκε ο Τσιλούλης στο 84’) πανηγύρισαν τον πρώτο τους βαθμό, στο ντεμπούτο του Τζανλούκα Φέστα στον πάγκο τους. Από την άλλη, η ομάδα της Νίκαιας σκόραρε με τον Μάναλη στο 69’, αλλά το γκολ δεν μέτρησε ως οφσάιντ μετά την παρέμβαση του VAR.

Ατρόμητος - Άρης 1-3

Ατρόμητος - Άρης 1-3
Οι σκόρερ του Ατρόμητος - Άρηςslgr.gr

Τα highlights

Οι δηλώσεις

Γιώργος Παράσχος (Ατρόμητος)

Άκης Μάντζιος (Άρης)

Απόλλων Σμύρνης – Ιωνικός 0-0

Απόλλων Σμύρνης - Ιωνικός 0-0
Τα στοιχεία του Απόλλων Σμύρνης - Ιωνικόςslgr.gr

Τα highlights

Οι δηλώσεις

Τζανλούκα Φέστα (Απόλλων Σμύρνης)

Δημήτρης Σπανός (Ιωνικός)

ΠΑΣ Γιάννινα – ΟΦΗ 1-1

ΠΑΣ Γιάννινα - ΟΦΗ
Οι σκόρερ του αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα - ΟΦΗslgr.gr

Τα highlights

Οι δηλώσεις

Ηρακλής Μεταξάς (ΠΑΣ Γιάννινα)

Νίκος Νιόπλιας (ΟΦΗ)

Οι αγώνες της Κυριακής (26/9)

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, ο ΠΑΟΚ επικράτησε 2-0 της ΑΕΚ στο πρώτο μεγάλο ντέρμπι στη μάχη του τίτλου.

Ο έμπειρος μέσος πέτυχε το πρώτο γκολ και κέρδισε το πέναλτι για το δεύτερο τέρμα του «Δικεφάλου του Βορρά», ο οποίος μετράει πλέον οκτώ σερί ματς αήττητος κόντρα στην «Ένωση» σε όλες τις διοργανώσεις.

Μάλιστα, αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη νίκη του. Οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου ήταν ανώτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα κι έφτασαν δίκαια στην επικράτηση.

Μετά από δύο σερί ήττες, ο Παναθηναϊκός επέστρεψε με εμφατικό τρόπο στα «τρίποντα», ενώ ο Ολυμπιακός πέρασε αλώβητος από την Τρίπολη.

Οι «πράσινοι» με πρωτοστάτη τον Καρλίτος «σκόρπισε» 5-1 τον Βόλο, ο οποίος προσγειώθηκε ανώμαλα μετά το «3 στα 3». Το «τριφύλλι» πέτυχε δύο γκολ στα πρώτα τέσσερα λεπτά του αγώνα και τα τέσσερα από τα πέντε του στο πρώτο μέρος. Αξίζει να αναφέρουμε ότι η προηγούμενη φορά που σημείωσε καρέ τερμάτων στο πρώτο 45λεπτο ήταν στις 4 Μαρτίου 2017, όταν είχε επικρατήσει 5-0 της Βέροιας.

Ο Ολυμπιακός «καθάρισε» νωρίς τον Αστέρα Τρίπολης, καθώς σημείωσε δύο γκολ στα πρώτα 23 λεπτά για το τελικό 2-0. Οι «ερυθρόλευκοι» τιμώρησαν τα λάθη των γηπεδούχων και πανηγύρισαν την τρίτη συνεχόμενη νίκη τους στο πρωτάθλημα. Ουσιαστικά, η ομάδα του Πειραιά μπόρεσε να κάνει και συντήρηση δυνάμεων εν όψει του εκτός έδρας αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε για το Europa League. Πριν τη σέντρα, ο Αστέρας Τρίπολης παρουσίασε την επετειακή φανέλα για τα 200 χρόνια από την Άλωση της Τριπολιτσάς.

Η Λαμία ήταν έτοιμη να πανηγυρίσει την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα, αλλά ο Παναιτωλικός ήταν αυτός που… μίλησε τελευταίος. Ο Βαρόνε με γκολ στο 90ο λεπτό έκανε το τελικό 2-2, σε ένα «χορταστικό» ματς.

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ 2-0

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ
Οι σκόρερ του ΠΑΟΚ - ΑΕΚslgr.gr

Τα highlights

Οι δηλώσεις

Ραζβάν Λουτσέσκου (ΠΑΟΚ)

Βλάνταν Μιλόγεβιτς (ΑΕΚ)

Pre Game

Οι ενδεκάδες

Η άφιξη των αποστολών

ΠΑΣ Λαμία – Παναιτωλικός 2-2

Λαμία - Παναιτωλικός
Οι σκόρερ στο Λαμία - Παναιτωλικόςslgr.gr

Τα highlights

Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός 0-2

Αστέρας Τρίπολης - Ολυμπιακός
Οι σκόρερ του Αστέρας Τρίπολης - Ολυμπιακόςslgr.gr

Τα highlights

Οι δηλώσεις

Μίλαν Ράσταβατς (Αστέρας Τρίπολης)

Πέδρο Μαρτίνς (Ολυμπιακός)

Παναθηναϊκός – Βόλος 5-1

Παναθηναϊκός - Βόλος
Οι σκόρερ του Παναθηναϊκός - Βόλοςslgr.gr

Τα highlights

Οι δηλώσεις

Ιβάν Γιοβάνοβιτς (Παναθηναϊκός)

Γκιγιέ Αμπασκάλ (Βόλος)

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

«Ελευθέριος Βενιζέλος»: Λήξη συναγερμού - Προσγειώθηκε με ασφάλεια το αεροπλάνο της Delta

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι: Γι’ αυτό εγκατέλειψε τον Φιλιππίδη ο δικηγόρος του

The Voice: Ο διαγωνιζόμενος που έκανε την Έλενα Παπαρίζου να γυρίσει σε 3 δευτερόλεπτα