ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

UEFA Nations League: Στον τελικό η Γαλλία! 3-2 το Βέλγιο με τρομερή ανατροπή στο 90' (vids)

Γαλλία Nations League
AP Images

UEFA Nations League: Η Γαλλία βρέθηκε να χάνει 0-2 από το Βέλγιο, αλλά πέτυχε μια απίστευτη ανατροπή (3-2), παίρνοντας την πρόκριση για τον τελικό των Finals.

Οι «τρικολόρ» θα διεκδικήσουν το τρόπαιο κόντρα στην Ισπανία στον μεγάλο αγώνα που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή (10/10) στο «San Siro» του Μιλάνο.

Η αναμέτρηση του Juventus Stadium ήταν φανταστικό και περιελάμβανε πέντε τέρματα, πολλές φάσεις και μια τρομερή ανατροπή! Αυτή που έκαναν οι παίκτες του Ντιντιέ Ντεσάμπ κόντρα στο Βέλγιο, το οποίο έδειχνε να έχει «καθαρίσει» την υπόθεση πρόκριση από το πρώτο μέρος.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» με τα τέρματα των Καράσκο (37’) και Λουκάκου (40’) πήγαν στα αποδυτήρια, έχοντας ξεκάθαρο προβάδισμα, ωστόσο η Γαλλία ανέτρεψε τα πάντα στο τελευταία μισάωρο του ημιτελικού. Μείωσε με τον Μπενζεμά (62’), ισοφάρισε με πέναλτι του Εμπαπέ (69’) και ολοκλήρωσε μια επική ανατροπή με τον Ερνταντέζ στο 90ο λεπτό.

ΒΕΛΓΙΟ (Ρομπέρτο Μαρτίνεθ): Κουρτουά, Αλντερβέιρελντ, Ντεναγέρ, Βερτόνγκεν, Καστάνιε (90’+2’ Μπατσουαγί), Βιτσέλ, Τίλεμανς (70’ Βάνακεν), Καράσκο, Ντε Μπρόινε, Λουκάκου, Εντέν Αζάρ (75’ Τροζάρ).
ΓΑΛΛΙΑ (Ντιντιέ Ντεσάν): Λιορίς, Κουντέ, Βαράν, Λικά Ερναντέζ, Παβάρ (90’+2’ Νταμπουά), Πογκμπά, Ραμπιό (75’ Τσουαμενί), Τεό Ερναντέζ, Γκριεζμάν, Μπενζεμά (90'+7' Βερετούτ), Μπαπέ.

ΤΑ HIGHLIGHTS

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ρωσία: Οργανωμένο κύκλωμα βιασμών σε φυλακές - Διέρρευσαν ανατριχιαστικά βίντεο (Σκληρές Εικόνες)

Προειδοποίηση Αρναούτογλου: Οι περιοχές που θα πλήξει η κακοκαιρία «Αθηνά» την Παρασκευή

Έκτακτο μέρισμα: Ποιοι θα λάβουν χριστουγεννιάτικο «μποναμά» - Πόσα χρήματα θα πάρουν