ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τζίτζι Μπεκάλι για εμβολιασμό: «Καλύτερα να δεχθώ μια σφαίρα στο κεφάλι! Ο καθένας κάνει ο,τι θέλει»

Τζίτζι Μπεκάλι
AP Images

Ο ιδιοκτήτης της Στεάουα, Τζίτζι Μπεκάλι τόνισε σε δηλώσεις του ότι όλος ο σύλλογος δεν έχει κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού, με τον ίδιο να τονίζει ότι προτιμά να δεχθεί σφαίρα στο κεφάλι.

Ο Ρουμάνος επιχειρηματίας είναι γνωστός για την εκκεντρικότητα του, ενώ κατά καιρούς έχει προκαλέσει με δηλώσεις του. Συνεπώς δεν αποτελεί έκπληξη ότι μίλησε ανοικτά για τον εμβολιασμό.

Ο ίδιος ανέφερε αρχικά ότι: «Δεν υπάρχει εμβολιασμός στη Στεάουα. Δεν είμαι αφεντικό σκλάβων, ο καθένας κάνει ό,τι θέλει, δεν μπορώ να επιβάλλω κάτι. Οι παίκτες ρώτησαν τη γνώμη μου. Είπα στην τηλεόραση ότι καλύτερα να δεχθώ μια σφαίρα στο κεφάλι, παρά το εμβόλιο. Δεν θέλω να κάνω αντιεμβολιαστική προπαγάνδα. Ο κόσμος κάνει ό,τι θέλει, αλλά κατανοούν ότι δεν εμβολιάζομαι»

Στη συνέχεια, τόνισε: «Δεν υπάρχει κάποιος, κάπου που να σε αναγκάσει να βάλεις αυτήν την ουσία στο σώμα σου. Ο Αντρέι Κορντέα (σ.σ. διεθνής παίκτης της Στεάουα) γύρισε θετικός από την εθνική ομάδα. Έκανε PCR τεστ και βγήκε θετικό. Αν όλοι αυτοί που εμβολιάστηκαν δεν κάνουν τεστ, αγωνιστούν και κάποιος αρρωστήσει και πεθάνει, ποιος είναι υπεύθυνος; Οι ανεμβολίαστοι κάνουν τεστ».

Τέλος, υπογράμμισε: «Όπως ο Ίλιε Ντουμιτρέσκου ευχήθηκε στους ανεμβολίαστους να είναι καλά, εύχομαι κι εγώ στους εμβολιασμένους. Σε δύο χρόνια θα δούμε ποιος θα εύχεται σε ποιον. Αποφεύγω τους εμβολιασμένους και κρατάω απόσταση τρία μέτρα από αυτούς. Θα δούμε σε δύο χρόνια».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Νέος Δακτύλιος: Ποια οχήματα θα κυκλοφορούν ελεύθερα στο κέντρο της Αθήνας από 25 Οκτωβρίου

Εύβοια - Αυτοψία του Newsbomb: Από αυτό το σημείο παρασύρθηκε ο άτυχος βοσκός (pics&vid)

Ραγίζει καρδιές ο Πάρης Σκαρτσολιάς: «Τα όργανά του έσβηναν ένα ένα, έφυγε στον ύπνο του»