ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League: Ανοίγουν την αυλαία Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ - Το πρόγραμμα κι οι μεταδόσεις

Super League Σούπερ Λιγκ
Intime

Super League: Με τους αγώνες του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ ανοίγει η αυλαία της 8ης αγωνιστικής στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Οι «ερυθρόλευκοι» κι ο «Δικέφαλος του Βορρά», μετά το μεταξύ τους ντέρμπι, θέλουν τη νίκη για να πάνε με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στα ευρωπαϊκά ματς τους, με Άιντραχτ Φρανκφούρτης και Κοπεγχάγη, αντίστοιχα.

Ο αήττητος και πρωτοπόρος Ολυμπιακός δοκιμάζεται στο Αγρίνιο από τον Παναιτωλικό, ο οποίος έχει μια ισοπαλία και τέσσερις ήττες στα τελευταία πέντε ματς του στο πρωτάθλημα. Από την πλευρά του ο ΠΑΟΚ θέλει να επιστρέψει στις νίκες κι υποδέχεται στην Τούμπα τον Απόλλωνα Σμύρνης, ο οποίος προέρχεται από το πρώτο του «τρίποντο». Αμφότερα τα ματς θα ξεκινήσουν στις 19:30.

Την Κυριακή (31/11) ξεχωρίζει η αναμέτρηση του ΟΑΚΑ, μεταξύ της ΑΕΚ και του Άρη, η οποία θα κάνει σέντρα στις 19:30. Την ίδια ώρα, στους «Ζωσιμάδες» ο τοπικός ΠΑΣ κι ο Αστέρας Τρίπολης θα προσπαθήσουν να ανασυνταχθούν έπειτα από τον αποκλεισμό τους στο Κύπελλο Ελλάδας.

Νωρίτερα, στις 17:15, ο Παναθηναϊκός, ο οποίος θα έχει τελικά την συμπαράσταση του κόσμου του, φιλοξενεί τον ΟΦΗ, ενώ η αυλαία ανοίγει στις 15:00 με το ματς ΛαμίαΑτρόμητος.

Το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής ολοκληρώνεται το βράδυ της Δευτέρας (1/11) στη Νεάπολη (19:30), με τον ανεβασμένο Ιωνικό να φιλοξενεί τον εξαιρετικό φέτος Βόλο.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ληστεία-σοκ στο Μενίδι: Ρομά εμβόλισαν αμάξι για να κλέψουν και έσερναν γυναίκα για... 400 μέτρα

Φώφη Γεννηματά: Συγκίνηση με τη φωτογραφία που ανέβασε στο Facebook ο σύζυγός της, Ανδρέας Τσούνης

Μεσογειακός κυκλώνας - Αρναούτογλου: Πώς θα κινηθεί τις επόμενες ώρες - Ποιες περιοχές θα πληγούν