ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League: Η ΑΕΚ έχει… σφυγμό! Ανατροπή με Σάκχοφ στο 90’ - Τα highlights κι η βαθμολογία

Super League Σούπερ Λιγκ
Intime

Super League: Δείτε highlights, δηλώσεις από τους αγώνες της 11ης αγωνιστικής και τη βαθμολογία του ελληνικού πρωταθλήματος.

Με γκολ του Σάκχοφ στο 90’, η ΑΕΚ έκανε την ανατροπή στα Ιωάννινα και πέτυχε μεγάλο «διπλό» (2-1) στην έδρα του ΠΑΣ, επιστρέφοντας στις νίκες μετά από δύο αγωνιστικές.

Η «Ένωση» για δεύτερο σερί ματς βρέθηκε με το «καλημέρα» πίσω στο σκορ, καθώς ο διαιτητής, Καραντώνης έδωσε ένα… τραβηγμένο πέναλτι μόλις στο 15ο δευτερόλεπτο. Η απόφαση δεν άλλαξε ούτε μετά την εξέταση από το VAR! Ο Άμραμπατ απάντησε άμεσα για τους «κιτρινόμαυρους», με τις δύο ομάδες από εκεί και πέρα να δίνουν μεγάλη «μάχη» για το δεύτερο γκολ που θα τους έδινε και το «τρίποντο». Τελικά, αυτό ήρθε για την ΑΕΚ από τη «χρυσή» αλλαγή του Γιαννίκη, ο οποίος στην επιστροφή του ως αντίπαλος στους «Ζωσιμάδες» πανηγύρισε νίκη.

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον φοβερό Σονί, ο Αστέρας Τρίπολης επέστρεψε με εμφατικό τρόπο στις νίκες, διασύροντας με 6-2 τον Ατρόμητο. Ο Καμερουνέζος ήταν απολαυστικός, καθώς πέτυχε δύο γκολ και δημιούργησε ακόμα δύο για την ομάδα της Αρκαδίας, η οποία πραγματοποίησε την πιο αποτελεσματική εμφάνιση της. Από την άλλοι, οι φιλοξενούμενοι μετά τον θρίαμβο επί του ΠΑΟΚ επέστρεψαν στις κακές εμφανίσεις και όντας αποκαρδιωτικοί γνώρισαν τη «συντριβή».

Σε ένα ματς που είχε αρκετές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, Απόλλων Σμύρνης και Λαμία δεν μπόρεσαν να σκοράρουν κι ως εκ τούτου έμειναν στη «λευκή» ισοπαλία. Αμφότερες παραμένουν χαμηλά στη βαθμολογία.

Το πρόγραμμα της Κυριακής: Ξεχωρίζει το ΠΑΟΚ - Άρης

Το ντέρμπι ΠΑΟΚ - Άρης τραβάει τα περισσότερα βλέμματα από τις αναμετρήσεις της Κυριακής. Τόσο ο «Δικέφαλος του Βορρά», όσο κι οι «κίτρινοι» προέρχονται από άσχημα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα. Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε από τον Ατρόμητο, ενώ μεσοβδόμαδα έμεινε στο 0-0 στη Μπρατισλάβα κόντρα στη Σλόβαν. Από την άλλη, ο Άρης γνώρισε «βαριά» ήττα (0-5) στο «Κλ. Βικελίδης» από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο πρωτοπόρος κι αήττητος Ολυμπιακός, με… φόρα από τις νίκες στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και στη «μάχη» πρόκρισης με τη Φενέρμπαχτσε, υποδέχεται τον ντεφορμέ Βόλο. Στόχος των «ερυθρόλευκων» είναι να διατηρήσουν ή ακόμα και να αυξήσουν τη διαφορά από τους διώκτες τους.

Ο Παναθηναϊκός θα ψάξει το δεύτερο σερί «τρίποντο» καθώς φιλοξενεί τον Παναιτωλικό, ενώ ο ΟΦΗ είναι το φαβορί μέσα στο Ηράκλειο απέναντι στον αξιόμαχο Ιωνικό.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ, ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΙ ΟΙ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

TA HIGHLIGHTS ΤΗΣ SUPER LEAGUE

  • Σάββατο (27/11)

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΑΕΚ 1-2

Super League
Οι σκόρερ και τα στοιχεία του ΠΑΣ Γιάννινα - ΑΕΚslgr.gr

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 0-0

Super League
Τα στοιχεία του Απόλλων Σμύρνης - Λαμίαslgr.gr

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Τζανλούκα Φέστα (Απόλλων Σμύρνης)

Μιχάλης Γρηγορίου (Λαμία)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 6-2

Super League
Οι σκόρερ και τα στοιχεία του Αστέρας Τρίπολης - Ατρόμητοςslgr.gr
  • Κυριακή (28/11)

ΟΦΗ - ΙΩΝΙΚΟΣ (15:00)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΒΟΛΟΣ (15:00)

ΠΑΟΚ - ΑΡΗΣ (19:30)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (19:30)

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Εισήγηση Επιτροπής: Πώς θα έρχονται στην Ελλάδα οι ταξιδιώτες από χώρες της νότιας Αφρικής

Θρήνος για τη χήρα του Μανώλη Καντάρη, Σιμόνα Βιρτζίλι: Φίλοι την αποχαιρετούν στα social media

Ελένη Μενεγάκη: «Κάγκελο» οι συνεργάτες της μόλις την είδαν (video)