ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League: Εντός έδρας Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ, στην Τρίπολη η ΑΕΚ - Το πρόγραμμα κι οι μεταδόσεις

Super League
Intime

Super League: Εντός έδρας ματς δίνουν Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ, ενώ η ΑΕΚ παίζει στην Τρίπολη για τη 13η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος.

Μετά τις προκρίσεις τους στην Ευρώπη, οι «ερυθρόλευκοι» κι ο «Δικέφαλος του Βορρά» στρέφουν την προσοχή τους στις ενός συνόρων υποχρεώσεις τους.

Τόσο ο Ολυμπιακός, όσο κι ο ΠΑΟΚ παίζουν εντός έδρας. Οι πρωταθλητές, μετά την ήττα από την Αντβέρπ στο Βέλγιο, υποδέχονται τον «ανεβασμένο», Άρη, ενώ η ομάδα της Θεσσαλονίκης, η οποία έκανε το καθήκον της κόντρα στη Λίνκολν, φιλοξενεί τη Λαμία που δεν είναι στα… καλύτερα της.

Δύσκολη εκτός έδρας αποστολή έχει η ΑΕΚ, η οποία παίζει στην Τρίπολη, με τον τοπικό Αστέρα και θέλει το «τρίποντο» για να παραμείνει κοντά στην κορυφή. Νίκη «βάλσαμο» αναζητά ο Παναθηναϊκός στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο, ενώ ο εντυπωσιακός ΠΑΣ Γιάννινα φιλοξενεί τον Βόλο που θα έχει υπηρεσιακό προπονητή στον πάγκο του, τον Κώστα Μπράτσο.

Τη νίκη που θα τους απομακρύνει από τις τελευταίες θέσεις αναζητούν στο Αγρίνιο, Παναιτωλικός και Ιωνικός. Τέλος, ο αήττητος εκτός έδρας ΟΦΗ δοκιμάζεται στη Ριζούπολη από τον ουραγό Απόλλωνα Σμύρνης.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ, ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΙ ΟΙ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ ΤΗΣ 13ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΤΗ SUPER LEAGUE

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Γλυφάδα-δολοφονία: Το μαχαίρι των 33 εκατ. και η κρυψώνα – «Ήταν σε ήρεμη ψυχική κατάσταση»

Αρνιακός στο Newsbomb.gr για την κακοκαιρία: Τα φαινόμενα θα «χτυπήσουν» και την Αττική

Αλεξανδρούπολη: Αυτή είναι η γυναίκα που ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου από τον σύζυγό της