ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League: Ενός λεπτού σιγή στους αγώνες της Τετάρτης για τον δολοφονημένο Άλκη

δολοφονία άλκη
Το σημείο της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη Καμπανού.
INTIME / ΧΗΡΑΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ

Super League: Η διοργανώτρια αρχή του ελληνικού πρωταθλήματος ανακοίνωσε πως θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στις αναμετρήσεις της 21ης αγωνιστικής στη μνήμη του Άλκη Καμπανού.

Η δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού έχει συγκλονίσει όλη τη χώρα. Ο νεαρός «πλήρωσε» με τη ζωή του ότι ήταν οπαδός άλλης ομάδας από αυτή που υποστήριζαν οι δολοφόνοι του. Πέρα από τον αγώνα του Άρη με την ΑΕΚ, στον οποίο δεδομένα θα υπάρξουν εκδηλώσεις μνήμης για τον Άλκη καθώς ήταν φίλος των «κίτρινων», σε όλους τους αγώνες της Super League θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή.

Αυτό ανακοίνωσε η ίδια η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος, αναφορικά με τις αναμετρήσεις που θα διεξαχθούν την Τετάρτη (02/02) στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής.

Η ανακοίνωση

«Σε όλους τους αγώνες της 21ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή, στη μνήμη του 19χρονου Αλκιβιάδη Καμπανού, ο οποίος δολοφονήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Επίσης, τόσο η 22η, όσο και η 23η αγωνιστική, θα είναι αφιερωμένες στην εκστρατεία ευαισθητοποίησης κατά της βίας, στην οποία θα συμμετέχουν όλες οι ομάδες της Super League.

Πέρα από τις πρωτοβουλίες της Super League και όλων των ομάδων που την απαρτίζουν, η διοργανώτρια αρχή, σε συνεργασία με τον ΠΣΑΠΠ (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών Ποδοσφαιριστριών), θα προβάλλει μηνύματα κατά της βίας. Όλες οι ομάδες της Super League, όλοι οι ποδοσφαιριστές, όλα τα μέλη της ποδοσφαιρικής οικογένειας, στέλνουν ένα μήνυμα: ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Δολοφονία Άλκη στη Θεσσαλονίκη: Ράγισαν καρδιές στην κηδεία - «Αφήστε με να πάω μαζί του»