ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πόλεμος στην Ουκρανία: Δημοσιεύματα για πώληση της Τσέλσι από τον Αμπράμοβιτς

Πόλεμος στην Ουκρανία: Δημοσιεύματα για πώληση της Τσέλσι από τον Αμπράμοβιτς

Πόλεμος στην Ουκρανία: Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Ρομάν Αμπράμοβιτς σκέφτεται να πουλήσει την Τσέλσι μετά τις κυρώσεις που έχουν επιβληθεί από τη Βρετανία σε Ρώσους αξιωματούχους και επιχειρηματίες.

Ο Ρώστος μεγιστάνας, Ρομάν Αμπράμοβιτς, είναι ένα από τα πρόσωπα των τελευταίων ημερών στη Μεγάλη Βρετανία. Η εμπλοκή του, εδώ και πολλά χρόνια, με την Τσέλσι και τα δισεκατομμύρια ευρώ που έχει δαπανήσει για να την κάνει ξανά μια υπολογίσιμη δύναμη στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, δεν ήταν αρκετά για να αποφύγει την κριτική αλλά και τις κυρώσεις, μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία και το ξέσπασμα του πολέμου.

Τα τελευταία δημοσιεύματα στο «Νησί», αναφέρουν ότι ο Ρομάν Αμπράμοβιτς ετοιμάζεται να βάλει πωλητήριο στην Τσέλσι. Σύμφωνα με την Daily Mail, ο Ρώσος κροίσος είναι πολύ πιθανό να βρει αγοραστή από τις ΗΠΑ, ζητώντας ένα ποσό που φτάνει στα τρία δισεκατομμύρια λίρες έτσι ώστε να παραχωρήσει το λονδρέζικο κλαμπ.

Την ίδια στιγμή, ο Ελβετός δισεκατομμυριούχους Χανσγιόργκ Βάις, υποστηρίζει πως ο Αμπράμοβιτς πουλά όσα περιουσιακά στοιχεία έχει στη Βρετανία, με την Τσέλσι να είναι ένα από αυτά. Ο ίδιος, ο 88χρονος Ελβετός, αναφέρει ότι θα μπορούσε να πάρει μέρος στην αγοραπωλησία της Τσέλσι συμμετέχοντας σε ένα consortium ύψους 4,5 δισεκατομμυρίων λιρών καταβάλλοντας τα μισά από αυτά τα χρήματα.