ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μαρσέιγ - ΠΑΟΚ 2-1: Στην Τούμπα μπορεί να προκριθεί! - Δείτε τα highlights (vid)

Μαρσέιγ - ΠΑΟΚ 2-1: Στην Τούμπα μπορεί να προκριθεί! - Δείτε τα highlights (vid)

Europa Conference League: Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε 2-1 από τη Μαρσέιγ στη Μασσαλία, αλλά έδειξε ότι στην «καυτή» Τούμπα, μπορεί να κάνει την ανατροπή και να πάρει το εισιτήριο για τα ημιτελικά.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» βρέθηκε δίκαια πίσω με 2-0 στο πρώτο μέρος, αλλά μετά την ανάπαυλα ήταν εξαιρετικός και θα μπορούσε να είχε πάρει καλύτερο αποτέλεσμα, ενόψει του επαναληπτικού.

Μαρσέιγ - ΠΑΟΚ
Οι σκόρερ του Μαρσέιγ - ΠΑΟΚ

Αυτό που μετράει περισσότερο, βέβαια, είναι ότι οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου με την εικόνα που είχαν στο δεύτερο μέρος, έχουν κάθε λόγο να πιστεύουν ότι στην «καυτή» Τούμπα θα μπορέσουν να κάνουν την ανατροπή και θα πάρουν το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Europa Conference League.

Μάλιστα, η Μαρσέιγ θα έχει σημαντικές απουσίες στον αγώνα της ερχόμενης εβδομάδας, καθώς δεν θα έχει τρεις βασικούς παίκτες. οι Σεΐκ Ντιένγκ και Μπουμπακάρ Καμαρά συμπλήρωσαν κίτρινες, ενώ ο Ζέρσον δέχθηκε κόκκινη στις καθυστερήσεις. Επίσης, από τον πάγκο της γαλλικής ομάδας θα απουσιάζει ο Χόρχε Σαμπάολι, λόγω καρτών.

Η κίνηση που άλλαξε την εικόνα του αγώνα ήταν η είσοδος του Ελ Καντουρί στη θέση του Τσιγγάρα στο ημίχρονο. Ο Μαροκινός «απελευθέρωσε» τον Ζίβκοβιτς, ο οποίος του έδωσε την ασίστ στο γκολ, που προήλθε από εξαιρετικό σουτ. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα μπορούσε να είχε ισοφαρίσει στο 58ο λεπτό, όταν ο Άκπομ βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Μανταντά, αλλά πλάσαρε λίγο άουτ. Γενικότερα, για ένα τέταρτο κυριάρχησε μετά το 2-1, αλλά στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα χρειάστηκαν κι οι επεμβάσεις του Πασχαλάκη για να αποφύγει το τρίτο τέρμα.

Διαιτητής: Σιμόν Μαρτσίνιακ (Πολωνία)
Κόκκινη: Γκέρσον.
Κίτρινες: Κολάσινατς, Γκέρσον, Ντιένγκ, Καμαρά - Μπίσεσβαρ, Κούρτιτς.

Κίτρινη κάρτα αντίκρισαν στους πάγκους, ο Χόρχε Σαμπάολι που ήταν η δεύτερη και δεν θα είναι στο επαναληπτικό παιχνίδι της Τούμπας όπως και ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς.

Mαρσέιγ (Χόρχε Σαμπάολι): Μανταντά, Κολάσινατς (63' Καμαρά), Τσαλέτα Τσαρ, Σαλιμπά, Λιρόλα(63' Ρονζιε), Γκέγιε, Γκεντουζί, Γκέρσον, Παγιέ, Ουντέρ, Μπακαμπού (46' Ντιένγκ).
ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Λύρατζης, Βιεϊρίνια, Ινγκασον, Κρέσπο, Τσιγγάρας (46' Ελ Καντουρί), Αουγκούστο, Κούρτιτς, Α.Ζίβκοβιτς, Ακπόμ (75' Τσόλακ), Μπίσεσβαρ (75' Μιτρίτσα).

ΤΑ HIGHLIGHTS

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Χόρχε Σαμπάολι (Μαρσέιγ)

Ραζβάν Λουτσέσκου (ΠΑΟΚ)

Διαβάστε επίσης:

Εικόνες ντροπής στη Γαλλία: Οι χούλιγκανς έβαψαν «μαύρη» μια ιστορική βραδιά

Μάρσειγ – ΠΑΟΚ: «Οι Έλληνες σπέρνουν τον όλεθρο» λένε στη Γαλλία για τα επεισόδια (vids)

Μαρσέιγ – ΠΑΟΚ: Επεισόδια έξω από το Βελοντρόμ – «Έξι αστυνομικοί τραυματίες»

Μαρσέιγ – ΠΑΟΚ: Η γαλλική αστυνομία συνέλαβε δύο Έλληνες – Επιρρίπτει ευθύνες στον «Δικέφαλο»

Μαρσέιγ – ΠΑΟΚ: «Χάος» στη Μασσαλία – «Ξύλο» οπαδών πριν τη σέντρα, χρήση χημικών από την αστυνομία