ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μοχάμεντ Σαλάχ: Υπέγραψε στη Μύκονο την ανανέωση με τη Λίβερπουλ ως το 2025

Σαλάχ Μύκονος
Ο Μοχάμεντ Σαλάχ υπογράφει νέο συμβόλαιο με τη Λίβερπουλ στη Μύκονο
liverpoolfc.com

Ο Αιγύπτιος σούπερ σταρ θα συνεχίσει να αγωνίζεται στη Λίβερπουλ ως το 2025 καθώς συμφώνησε με τους «Reds» την ώρα που απολαμβάνει τις διακοπές του στη Μύκονο. Τα εντυπωσιακά βίντεο από το ελληνικό νησί και τα χρήματα που θα λάβει.

Κάτοικος «Άνφιλντ» θα παραμείνει ο Μοχάμεντ Σαλάχ για τρία ακόμα χρόνια. Ο Αιγύπτιος σούπερ σταρ συμφώνησε σε όλα με τη Λίβερπουλ και υπέγραψε το νέο συμβόλαιο που θα τον κρατήσει στην ομάδα ως το 2025. Σύμφωνα με τα βρετανικά media, η αμοιβή του θα είναι περίπου 400.000 λίρες την εβδομάδα.

Το εντυπωσιακό, στην ανακοίνωση παραμονής του Σαλάχ στη Λίβερπουλ, είναι πως όλα αυτά συνέβησαν ενώ ο ποδοσφαιριστής απολαμβάνει τις διακοπές του στη Μύκονο. Μάλιστα, η Λίβερπουλ ανάρτησε στα social media της βίντεο με τον Σαλάχ να ενημερώνει το κοινό ότι θα παραμείνει στην ομάδα.

https://www.instagram.com/p/CfeXkl6DYxG

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το «deal» έκλεισε μετά από ταξίδι – αστραπή του αθλητικού διευθυντή της Λίβερπουλ στο ελληνικό νησί. Ο Τζούλιαν Ουάρντ βρέθηκε στη Μύκονο μαζί με τους συνεργάτες του, απέσπασε το «ναι» του Σαλάχ και οι φίλοι των «Reds» έχουν κάθε λόγο να είναι χαρούμενοι.

https://www.instagram.com/p/CfeWUFQI4NK

«Αισθάνομαι υπέροχα και [είμαι] ενθουσιασμένος που κερδίζω τρόπαια με τον σύλλογο. Είναι μια χαρούμενη μέρα για όλους», είπε μεταξύ άλλων στην ιστοσελίδα της ομάδας ο Σαλάχ.

«Απλώς πρέπει να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε σκληρά, να έχουμε ένα καλό όραμα, να είμαστε θετικοί και να συνεχίσουμε τα πάντα», επεσήμανε ο ποδοσφαιριστής.

https://www.instagram.com/p/CfeTzFSjSj6

Ροή Ειδήσεων