ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League: Για το «5 στα 5» ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ θέλει επιστροφή στις νίκες – Το πρόγραμμα

Super League Σούπερ Λιγκ
Intime News

Super League: Ο Παναθηναϊκός θα επιδιώξει να κάνει το «5 στα 5» και να παραμείνει μόνος πρώτος πριν τη διακοπή, ενώ η ΑΕΚ ψάχνει την επιστροφή στις νίκες.

Με τρεις αγώνες ανοίγει το Σάββατο (17/9) η αυλαία της 5ης αγωνιστικής, τελευταίας πριν τη διακοπή για τα ματς της Εθνικής στο Nations League.

Ο πρωτοπόρος Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα, με στόχο την πέμπτη του νίκη σε ισάριθμα ματς. Οι «πράσινοι» προέρχονται από τη νίκη στο αθηναϊκό ντέρμπι με την ΑΕΚ και βρίσκονται στα… καλύτερα τους. Θα επιδιώξουν, λοιπόν, να έχουν το απόλυτο στην πρώτη διακοπή της Super League. Από την άλλη, ο ΠΑΣ πανηγύρισε την προηγούμενη αγωνιστική το πρώτο του «τρίποντο», αλλά ακόμα ψάχνει τα… πατήματα του.

Νωρίτερα, στο Αγρίνιο, η ΑΕΚ θα ψάξει την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα. Οι «κιτρινόμαυροι» βρίσκονται ήδη στο -6 από την κορυφή και δεν έχουν περιθώρια γι’ άλλη απώλεια. Η αποστολή τους, βέβαια, δεν είναι εύκολη, καθώς ο Παναιτωλικός εμφανίζεται ιδιαίτερα ισχυρός. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι προέρχεται από το «διπλό» επί του ΟΦΗ στο Ηράκλειο.

Επίσης, στο Περιστέρι, ο πολύ καλός Ατρόμητος, ο οποίος έριξε «τεσσάρα» στον Ιωνικό, υποδέχεται τη Λαμία, η οποία είναι μια από τις τέσσερις ομάδες που δεν έχουν «γευτεί» ακόμα τη χαρά της νίκης.

Η 5η αγωνιστική της Super League

Σάββατο (17/9)

ΓΗΠΕΔΟ

ΑΓΩΝΑΣ

ΩΡΑ

ΚΑΝΑΛΙ

Περιστερίου

Ατρόμητος – Λαμία

20:00

Novasports2HD

Παναιτωλικού

Παναιτωλικός - ΑΕΚ

20:00

CosmoteSport2HD

«Απ. Νικολαΐδης»

Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα

21:30

CosmoteSport1HD

Κυριακή (18/9)

ΓΗΠΕΔΟ

ΑΓΩΝΑΣ

ΩΡΑ

ΚΑΝΑΛΙ

Λιβαδειάς

Λεβαδειακός – Αστέρας Τρίπολης

18:00

Novasports2HD

«Θ. Βαρδινογιάννης»

ΟΦΗ - ΠΑΟΚ

19:00

CosmoteSport1HD

«Κλ. Βικελίδης»

Άρης - Ολυμπιακός

20:00

Novasports Prime

Πανθεσσαλικό Στάδιο

Βόλος - Ιωνικός

21:00

CosmoteSport2HD

Super League
Η βαθμολογία της Super LeagueTwitter: @Super_League_GR

Σχετικές ειδήσεις