ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τα βλέμματα στο Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Οι μεταδόσεις της Super League

Super League
Intime News

Super League: Το ντέρμπι Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος.

Η αναμέτρηση του «Γ. Καραϊσκάκης» θα διεξαχθεί Δευτέρα (17/10), με το Σαββατοκύριακο να περιλαμβάνει άκρως ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις.

Η αυλαία ανοίγει το Σάββατο (15/10) με δύο ματς, όπου τον πρώτο λόγο δείχνουν να έχουν οι γηπεδούχοι.

Στο «Κλ. Βικελίδης», ο Άρης θα επιδιώξει να κλείσει τις «πληγές» του, υποδεχόμενος τον ουραγό Ιωνικό. Οι «κίτρινοι» προέρχονται από δύο σερί ήττες κόντρα σε Βόλο κι ΑΕΚ, με τη νίκη να αποτελεί μονόδρομος. Από την άλλη, βέβαια, κι η ομάδα της Νίκαιας έχει βρεθεί από πολύ νωρίς σε δύσκολη θέση, καθώς είναι, μαζί με τον Λεβαδειακό, οι μοναδικές ομάδες δίχως νίκη. Συνεπώς είναι υποχρεωμένη να τα δώσει όλα για να πάρει κάτι από το ματς.

Η ευχάριστη έκπληξη μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα, ο Βόλος, μετράει τρεις διαδοχικές νίκες και θέλει να επεκτείνει το σερί του. Η ομάδα της Μαγνησίας υποδέχεται στο Πανθεσσαλικό τον Λεβαδειακό, ο οποίος δεν έχει «γευτεί» ακόμα τη χαρά ενός «τρίποντου».

Αφιερωμένη στη μάχη κατά του ρατσισμού

Η αγωνιστική είναι αφιερωμένη στην εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης κατά του ρατσισμού. «Στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει χώρος για βία και διακρίσεις» υπογραμμίζει στο μήνυμά της η διοργανώτρια αρχή, η οποία εξηγεί ότι «οι ποδοσφαιριστές και οι διαιτητές, κατά την είσοδό τους στα γήπεδα και στην παράταξη των ομάδων, θα κρατούν πινακίδες με μηνύματα κατά του ρατσισμού και πινακίδες θετικών μηνυμάτων, για την ανθρωπιά, την αλληλεγγύη, το σεβασμό, την ανεκτικότητα, τη διαφορετικότητα και την ισότητα». Η Super League καταλήγει απευθύνοντας μήνυμα στους φιλάθλους: «Ενώστε και εσείς τη φωνή σας με όλες τις ομάδες της Super League και πείτε #slgr_notoracism».

Η 8η αγωνιστική της Super League

Σάββατο 15 Οκτωβρίου

ΓΗΠΕΔΟ

ΑΓΩΝΑΣ

ΩΡΑ

ΚΑΝΑΛΙ

Πανθεσσαλικό

Βόλος – Λεβαδειακός

17:00

CosmoteSport1HD

«Κλ. Βικελίδης»

Άρης – Ιωνικός

20:30

Novasports Prime

Κυριακή 16 Οκτωβρίου

ΓΗΠΕΔΟ

ΑΓΩΝΑΣ

ΩΡΑ

ΚΑΝΑΛΙ

OPAP Arena

ΑΕΚ – Ατρόμητος

16:00

CosmoteSport1HD

«Οι Ζωσιμάδες»

ΠΑΣ Γιάννινα – ΟΦΗ

18:00

Novasports Prime

«Αθ. Διάκος»

Λαμία – Παναθηναϊκός

19:30

CosmoteSport1HD

«Θ. Κολοκοτρώνης»

Αστέρας Τρ. – Παναιτωλικός

20:30

Novasports Prime

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου

ΓΗΠΕΔΟ

ΑΓΩΝΑΣ

ΩΡΑ

ΚΑΝΑΛΙ

«Γ. Καραϊσκάκης»

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ

20:00

CosmoteSport1HD

Super League
Η βαθμολογία της Super LeagueTwitter: @Super_League_GR

O πίνακας των σκόρερ

  • 8 ΓΚΟΛ: Αϊτόρ (ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ)
  • 6 ΓΚΟΛ: Καρέλης (ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ)
  • 3 ΓΚΟΛ: Λιβάι Γκαρσία, Πινέδα (ΑΕΚ), Μαντσίνι (ΑΡΗΣ), Κιάρτανσον (ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ), Ντέλετιτς (ΒΟΛΟΣ), Μπακαμπού (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), Νάρεϊ (ΠΑΟΚ), Εραμούσπε (ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ)
  • 2 ΓΚΟΛ: Αραούχο (ΑΕΚ), Πάλμα, Γκρέι (ΑΡΗΣ), Τιλίκα (ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ), Τζαβίδας (ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ), Τσοκάνης (ΒΟΛΟΣ), Οζέγκοβιτς, Μεντόσα (ΙΩΝΙΚΟΣ), Ελ Αραμπί, (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), Διαμαντής (ΟΦΗ), Σπόραρ (ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ), Νταγκό, Σενγκέλια (ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ), Κούρτιτς (ΠΑΟΚ)
  • 1 ΓΚΟΛ: Γκατσίνοβιτς, Άμραμπατ, Μουκουντί, Σιμάνσκι (ΑΕΚ), Εμπακατά (ΑΡΗΣ), Μπενίτο, Μπαράλες, Καστάνιο, Γκαρντάβσκι (ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ), Μουνίθ, Τζοβάρας, Ροτάριου, Φριντζόνσον, Κεσχρίντα, Ρομπάιγ (ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ), Φαν Βέερτ, Π. Φερνάντεθ, Λούνα, Μπαριέντος (ΒΟΛΟΣ), Ελευθεριάδης, Μάντζης (ΙΩΝΙΚΟΣ), Νούνιες, Μποάκιε, Ντε Βινσέντι (ΛΑΜΙΑ), Λιάγκας, Μουτίνιο, Μπελμόντ (ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ), Βαλμπουενά, Μασούρας, Μπουχαλάλης, Μπιέλ, Ραντζέλοβιτς, Γκάρι Ροντρίγκες (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), Μπαλογιάννης, Νέιρα (ΟΦΗ), Παλάσιος, Βέρμπιτς (ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ), Μόρσεϊ, Κολοβός, Κούτσιας (ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ), Ολιβέιρα Νέλσον, Μπράντον (ΠΑΟΚ), Παντελάκης, Ροσέρο (ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ)
  • ΑΥΤΟΓΚΟΛ: Ντόη (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ)

Σχετικές ειδήσεις