ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Απίστευτο ξέσπασμα Λουτσέσκου: «Βοηθούν τις ομάδες της Αθήνας, δεν αρκούν τα κλεμμένα;»

ΠΑΟΚ Ραζβάν Λουτσέσκου
Intime News

Super League: Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου ξέσπασε μετά τη νίκη επί του Λεβαδειακού, υποστηρίζοντας ότι οι διαιτητές βοηθούν τις ομάδες της Αθήνας κι έκανε ξανά λόγο για ένα κλεμμένο πρωτάθλημα κι ένα κλεμμένο κύπελλο. 

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» ανέβηκε και πάλι στην τρίτη θέση, αλλά ο Ρουμάνος τεχνικός τα έβαλε για ακόμα μια φορά με τη διαιτησία και τις ομάδες της Αθήνας.

Ο Λουτσέσκου ξέσπασε στις δηλώσεις του στη NOVA κι αφού είπε όσα είχε να πει αποχώρησε χωρίς να δεχθεί άλλη ερώτηση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του ΠΑΟΚ:

«Είχαμε καθαρό μυαλό, γι αυτό τον λόγο κερδίσαμε και απέναντι στον διαιτητή. Ξεκινήσαμε πάρα πολύ καλά, βάλαμε γκολ, αλλά είναι δύσκολο να συγκεντρωθείς όταν ο διαιτητής παίρνει αποφάσεις κατά μας. Είναι απίστευτε. Πείτε μου ένα παιχνίδι που δίνεται τέτοιο πέναλτι κατά των ομάδων της Αθήνας.

Πείτε μου ένα ματς που ο VAR καλεί τον διαιτητή για να διορθώσει την απόφαση και αυτός επιστρέφει στο γήπεδο με την ίδια. Είναι λογικό να χάναμε το μυαλό μας. Σταματήστε το αυτό, είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει στο ελληνικό πρωτάθλημα. Βοηθούν τις ομάδες της Αθήνας με κάθε απόφαση.

Δεν αρκεί ένα κλεμένο πρωτάθλημα, ένα κλεμμένο Κύπελλο. Είπαμε ότι δεν πάμε για πρωτάθλημα. Αφήστε μας να παίξουμε. Δεν είμαστε η καλύτερη ομάδα του πλανήτη, αλλά θέλουμε διαφορετική μεταχείριση».

Σχετικές ειδήσεις