ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναιτωλικός-Λαμία 1-3: Διπλό παραμονής με ανατροπή σε 97 δευτερόλεπτα!

Παναιτωλικός-Λαμία 1-3: Διπλό παραμονής με ανατροπή σε 97 δευτερόλεπτα!
Intime

Η Λαμία με δύο γκολ σε διάστημα 97 δευτερολέπτων έκανε απίθανη ανατροπή κόντρα στον Παναιτωλικό και εν τέλει επικράτησε με 3-1 στο Αγρίνιο, κάνοντας τεράστιο βήμα για την παραμονή της στη Super League.

Ο αδιάφορος Παναιτωλικός ξεκίνησε εντυπωσιακά την αναμέτρηση, δημιουργώντας 5 φάσεις για γκολ στο πρώτο τέταρτο της αναμέτρησης, με τη Λαμία να ισορροπεί στη συνέχεια το παιχνίδι και να έχει τις δικές της ευκαιρίες για να σκοράρει.

Το ημίχρονο ωστόσο ολοκληρώθηκε χωρίς γκολ για να έρθει ένα εντυπωσιακό σε εξέλιξη δεύτερο μέρος.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 55’, όταν Λιάβας και Καρέλης συνεργάστηκαν εντυπωσιακά, με τον 22χρονο αμυντικό να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, με τη βοήθεια και του Σιμόν που έβαλε την κόντρα, για το 1-0.

Η Λαμία δεν πτοήθηκε και έχοντας μεγάλο κίνητρο έκανε εντυπωσιακή ανατροπή. Στο 66' από διαγώνια σέντρα του Σιμόν από τα δεξιά, ο Μεντίνα μπήκε στην πορεία της μπάλας και με το κεφάλι αιφνιδίασε τον Ανέστη για το 1-1.

Πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου βρήκε και δεύτερο γκολ, όταν ο Λερόι Αμπάντα σέντραρε από αριστερά και ο Μαρτίνεθ πλάσαρε στην κίνηση από το ύψος του πέναλτι για το 1-2.

Ο Παναιτωλικός πίεσε για την ισοφάριση, αλλά η Λαμία στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων πέτυχε και τρίτο γκολ με τον Μαρτίνεθ, με τον κόσμο των γηπεδούχων να ξεσπά σε αποδοκιμασίες κατά πάντων...

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Ανέστης, Λιάβας, Λάρσον, Μλάντεν, Χατζηθεοδωρίδης, Μάρτενσον, Κολοβός (75’ Μόρσεϊ), Σενγκέλια (69’ Ντίας), Ντουάρτε (83’ Βοϊλης), Χουάνπι (75’ Μπουζούκης), Καρέλης (83’ Ζοάο Πέδρο).

ΛΑΜΙΑ (Λεωνίδας Βόκολος): Γκαραβέλης, Αμπάντα, Τζανετόπουλος, Παπαδόπουλος, Μεντίνα (71’ Τσούκαλος), Ασκόφσκι (46’ Καραμάνος), Τζανδάρης (58’ Σλίβκα), Μαρτίνεθ, Βέργος (79’ Στάνκο), Νούνιες (71’ Μπεχαράνο), Σιμόν.