ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η… χρυσή χωριάτικη του Χάμες Ροντρίγκες

Η… χρυσή χωριάτικη του Χάμες Ροντρίγκες

Το άνοιγμα του Κολομβιανού στα εστιατόρια, το νέο κατάστημα στην Μπογκοτά και η τιμή της Ελληνικής σαλάτας που ξαφνιάζει.

Ο Χάμες Ροντρίγκες αποτελεί παρελθόν για τον Ολυμπιακό εδώ και λίγο καιρό. Πολλά δημοσιεύματα αναφέρονται στον επόμενο σταθμό της καριέρας του, ενώ αρκετά ασκούν κριτική στον Κολομβιανό για τον επαγγελματισμό και την όρεξη για ποδόσφαιρο που πλέον δεν έχει. Το τι θα συμβεί με την ποδοσφαιρική καριέρα του Χάμες, είναι ακόμη ανοιχτό.

Επιχειρηματικά, φαίνεται πως θέλει να εδραιωθεί στο χώρο των εστιατορίων. Ο Κολομβιανός έχει ανοίξει το «Arrogante» στη Μαδρίτη (σημαίνει αλαζόνας) και πρόσφατα έκανε τα εγκαίνια το «αδερφάκι» του στην Μπογκοτά της Κολομβίας. Πλέον θα επεκταθεί η αλυσίδα στο Μαϊάμι των ΗΠΑ και στη Μαρμπέγια της Ισπανίας.

Τα εστιατόρια ειδικεύονται στην Ιταλική κουζίνα και τα κοκτέιλς. Στο μενού, πάντως, υπάρχει και η χωριάτικη σαλάτα! «Ελληνική» όπως τη λένε στο εξωτερικό και με αυτό τον τίτλο την χαρακτηρίζουν και τα εστιατόρια του Χάμες. Η τιμή της είναι αρκετά υψηλή πάντως, καθώς για να τη γευτεί κάποιος πρέπει να πληρώσει 25 ευρώ!