ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αργεντινή: Τραγωδία για ποδοσφαιριστή - Έχασε και τον 4ο αδερφό του από δολοφονική επίθεση

Αργεντινή: Τραγωδία για ποδοσφαιριστή - Έχασε και τον 4ο αδερφό του από δολοφονική επίθεση
AP Photo/Andre Penner

Αργεντινή: Μία απίστευτη τραγική ιστορία συγκλονίζει τις τελευταίες ώρες την χώρα της Λατινικής Αμερικής, καθώς ο Μιγκέλ Άνχελ Τορέν, ποδοσφαιριστής της Αρχεντίνος Τζούνιορς έχασε και τον 4ο αδερφό του από δολοφονική επίθεση.

Την απώλεια και του τέταρτου αδερφού του που έπεσε θύμα δολοφονίας θρηνεί ο Μιγκέλ Άνχελ Τορέν. Το δράμα της οικογένειας του δυναμικού αμυντικού της Αρχεντίνος Τζούνιορς συγκλονίζει τις τελευταίες ώρες την Αργεντινή, καθώς ο 34χρονος άσος έχει χάσει και τα άλλα τρία αδέρφια του από δολοφονικές επιθέσεις.

Το βράδυ του Σαββάτου (27/05) ο Χοσέ Σίξτο Τορέν βρέθηκε νεκρός έπειτα από πυροβολισμούς έξω από το σπίτι του. Όπως αναφέρουν τα Μέσα της Αργεντινής, τέσσερις άγνωστοι βρέθηκαν έξω από την οικία του θύματος, τον φώναξαν να βγει έξω και μόλις έκανε την εμφάνισή του στην πόρτα του σπιτιού του, άνοιξαν πυρ και τον σκότωσαν.

Σύμφωνα με την έκθεση της Αστυνομίας, το θύμα δέχθηκε πέντε σφαίρες στο στήθος και ο θάνατός του ήταν ακαριαίος. Ο 42χρονος ήταν ο τέταρτος αδερφός του Μιγκέλ Άνχελ Τορέν, που έφυγε με τον ίδιο τρόπο, καθώς το 2010 ο Βάλτερ Αλμπέρτο είχε δολοφονηθεί από πυροβολισμό στην πλάτη σε ηλικία 32 ετών. Δέκα χρόνια αργότερα, νεκρός από πυρά έπεσε και ο 36χρονος Γκάμπριελ Φρανσίσκο, ενώ στις 25 Δεκεμβρίου του 2021 άφησε την τελευταία του πνοή ο Λουίς Αναστάσιο, έπειτα από έξι σφαίρες που είχε δεχθεί σε επίθεση.

«Σήμερα πρέπει να αποχαιρετίσω τον μεγάλο μου αδερφό… (όλοι θα ήθελαν να έχουν έναν αδερφό που θα έδινε και τη ζωή του γι’ αυτούς, με φρόντισε όταν ήμουν παιδί και συνέχισε να το κάνει μόλις μεγάλωσα). Είχες τις αρετές σου, αλλά θα σε κρατήσω στη μνήμη μου για τα ανέκδοτά σου και τα πράγματα που περάσαμε μαζί ως παιδιά και ως ενήλικοι», έγραψε αρχικά ο Μιγκέλ Άνχελ Τορέν στα social media.

Και συνέχισε: «Ήσουν ο μοναδικός που ήσουν χαρούμενος για τις επιτυχίες μου και την οικογένειά μου. Ο μοναδικός που μου είπε "εγώ δεν τα κατάφερε, αλλά εσύ μπορείς και είμαι χαρούμενος γι’ αυτό". Αναπαύσου εν ειρήνη Coki, όλοι έχουμε υποφέρει αρκετά. Σε αγαπώ και σε ευχαριστώ για την αγάπη σου στα παιδιά μου».

Το
Το "αντίο" του Μιγκέλ Άνχελ Τορέν στον αδερφό τουInstagram

Σχετικές ειδήσεις