ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς «χτυπάει» Μπακαμπού - Η «πλούσια» πρόταση στον παίκτη

Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς «χτυπάει» Μπακαμπού - Η «πλούσια» πρόταση στον παίκτη
Intime

Ολυμπιακός: Δυναμικά για την απόκτηση του Σεντρίκ Μπακαμπού φέρεται πως κινείται ο Αλ Γκαράφα του Πέδρο Μαρτίνς, προσφέροντας ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο στον παίκτη.

Ο Γαλλοκονγκολέζος επιθετικός έφτασε το προηγούμενο καλοκαίρι στον Ολυμπιακό και πραγματοποίησε μία εξαιρετική σεζόν, σημειώνοντας 18 τέρματα στην Super League, καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση στην σχετική λίστα στην πρώτη τη τάξει εθνική κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Οι εμφανίσεις του διεθνή άσου έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων του εξωτερικού, καθώς μένει ελεύθερος. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση για την επέκταση της συνεργασίας, με τον παίκτη να ζητά μερικές μέρες διορία για να δώσει την τελική του απάντηση.

Πάντως, τις τελευταίες ώρες, η ομάδα του Πειραιά έχει αποκτήσει έντονο ανταγωνισμό από έναν πρώην προπονητή που έχει εργαστεί στο Ρέντη. Ο λόγος γίνεται για τον Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος φαίνεται να έχει ζητήσει την απόκτηση του Σεντρίκ Μπακαμπού από τη διοίκηση της Αλ Γκαράφα.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στο Κατάρ, ο σύλλογος της χώρας έχει προσεγγίσει την πλευρά του παίκτη, προσφέροντάς του ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο. Συγκεκριμένα, η πρόταση της Αλ Γκαράφα ξεπερνά τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ για κάθε χρόνο, ενώ το deal αφορά κλειστό διετές συμβόλαιο.

Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, η περίπτωση του Σεντρίκ Μπακαμπού αναμένεται να έχει κι άλλα «επεισόδια», τη στιγμή που ο Ολυμπιακός θέλει να κλείσει άμεσα την συγκεκριμένη υπόθεση, ούτως ώστε να προχωρήσει ο σχεδιασμός. Πάντως, ο τελευταίος έχει άμεση συνάρτηση με το νέο προπονητή που θα έρθει στο Λιμάνι.

Σχετικές ειδήσεις