ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Στην Ολλανδία το βασικό στάδιο - Οι ημερομηνίες της προετοιμασίας

ΠΑΟΚ: Στην Ολλανδία το βασικό στάδιο - Οι ημερομηνίες της προετοιμασίας
Intime

ΠΑΟΚ: Σε γνώριμα λημέρια θα επιστρέψει ο «Δικέφαλος του Βορρά» για την καλοκαιρινή του προετοιμασία που θα πραγματοποιηθεί στην Ολλανδία.

Στην τελική… ευθεία βρίσκονται οι διεργασίες των ανθρώπων του ΠΑΟΚ για τις λεπτομέρειες της καλοκαιρινής προετοιμασίας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Το προηγούμενο διάστημα, οι επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος είχαν επαφές με προπονητικά κέντρα σε Ολλανδία και Αυστρία, ωστόσο, όπως αποφασίστηκε, η ομάδα θα βρεθεί για μερικές ημέρες στην «χώρα της τουλίπας».

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, εντός των επόμενων ημερών θα ολοκληρωθούν και οι ανταλλαγές των επίσημων εγγράφων, προκειμένου να ανακοινωθεί και επίσημα το πρόγραμμα, αλλά και το κέντρο που θα φιλοξενήσει τους «ασπρόμαυρους» στην Ολλανδία.

Σύμφωνα με το πλάνο, η προετοιμασία του «Δικέφαλου του Βορρά» θα λάβει χώρα στο Τέχελεν, που βρίσκεται κοντά στο Φένλο και όχι στο Άπελντοορν, όπου βρέθηκαν την περσινή σεζόν οι Θεσσαλονικείς.

Η πρώτη συγκέντρωση για την ερχόμενη σεζόν έχει προγραμματιστεί για τις 22 Ιουνίου, όπου θα γίνουν οι απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις, ενώ ο ΠΑΟΚ θα μείνει στη Μακεδονία μέχρι τις 3 Ιουλίου, όταν και θα αναχωρήσει για την Ολλανδία, με την επιστροφή να γίνεται μερικές μέρες αργότερα και συγκεκριμένα, στις 17 του μηνός.

Σχετικές ειδήσεις