ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χάος σε καφέ στο Βελιγράδι: Βράνιες και Πρίγιοβιτς επιτέθηκαν στον Τόσιτς για διαφορετικούς λόγους!

Χάος σε καφέ στο Βελιγράδι: Βράνιες και Πρίγιοβιτς επιτέθηκαν στον Τόσιτς για διαφορετικούς λόγους!

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Όγκνιεν Βράνιες επιτέθηκε στον Ντούσκο Τόσιτς σε καφετέρια του Βελιγραδίου, με τον Αλεξάντερ Πρίγιοβιτς να εμπλέκεται στον καυγά.

Συγκεκριμένα, το περιστατικό σημειώθηκε όταν ο Όγκνιεν Βράνιες πλησίασε τον πρώην Σέρβο ποδοσφαιριστή και νυν μάνατζερ σε μια γεμάτη καφετέρια στο Βελιγράδι, όπου του επιτέθηκε φραστικά και τον κάλεσε να λύσουν τις διαφορές τους στον... δρόμο.

Εκτός από αυτούς τους δύο, στην καφετέρια έτυχε να βρίσκεται και ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Αλεξάντερ Πρίγιοβιτς.

«Ήταν πολύ τεταμένο. Ο Βράνιες καθόταν με έναν φίλο σε ένα τραπέζι, στο άλλο ήταν ο Πρίγιοβιτς με την παρέα του και ο Τόσιτς ήρθε αργότερα. Είδε τον Όγκνιεν και του χαμογέλασε. Ο Βράνιες τον πλησίασε, του κόλλησε το πρόσωπό του, του επιτέθηκε φραστικά και τον κάλεσε να βγει έξω, αλλά ο Τόσιτς έκανε ότι δεν τον γνώριζε. Φαινόταν σαν να μην τον ένοιαζε και να μην φοβόταν.

Όταν είδε ότι δεν ήταν αστείο και ότι η κατάσταση ήταν σοβαρή, προσπάθησε να κατευνάσει τα πνεύματα. Ο Βράνιες είπε τότε: "Βγες έξω τώρα". Τότε ήταν που μπήκε η ασφάλεια του μαγαζιού στη μέση για να αποτρέψει του καυγά», είπε στην «Kurir » μια πηγή που έτυχε να βρεθεί στη σκηνή.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα της πηγής, σε αυτή τη σύγκρουση ενεπλάκη και ο Πρίγιοβιτς, ο οποίος πλησίασε τους Βράνιες και Τόσιτς.

«Όλοι είδαν ότι η κατάσταση έφτιαχνε. Ο Πρίγιοβιτς όμως ήρθε στο τραπέζι του Τόσιτς, τον έβρισε και πρότεινε στον Βράνιες να βγει έξω και να περιμένει τον Ντούσκο. Ο Βράνιες έλεγε τα πάντα απευθείας στο πρόσωπο του Τόσιτς, ο οποίος έμεινε σιωπηλός. Ο Τόσιτς δεν κουνήθηκε, στην πραγματικότητα περίμενε τον Όγκνιεν να φύγει από τη καφετέρια. Μόνο όταν βεβαιώθηκε ότι ήταν ασφαλές, πήγε σπίτι», είπε η πηγή.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Τόσιτς και ο Πρίγιοβιτς είχαν στο παρελθόν κακές σχέσεις λόγω διαφωνίας για μια μεταγραφή του πρώην άσου του ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης, ο Πρίγιοβιτς απείλησε αρχικά τον Τόσιτς και στη συνέχεια ξέσπασε καυγάς όταν συναντήθηκαν στην πόλη τον περασμένο Ιούλιο.

Στον αντίποδα Βράνιες και Τόσιτς έχουν κακές σχέσεις, λόγω της δημοφιλούς τραγουδίστριας στη Σερβία, Καρλέουσα, με την οποία ο πρώτος διατηρούσε μαζί της παράνομο δεσμό, ενώ ο δεύτερος ήταν παντρεμένος μαζί της.