ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μεταγραφές, Ολυμπιακός: «Σειρήνες» για Έσε - Στο «μικροσκόπιο» της Μπενφίκα

Μεταγραφές, Ολυμπιακός: «Σειρήνες» για Έσε - Στο «μικροσκόπιο» της Μπενφίκα
Eurokinissi

Μεταγραφές: Την προσοχή της στραμμένη στον Σαντιάγκο Έσε φέρεται πως έχει η Μπενφίκα, παρακολουθώντας στενά την εξέλιξη του Αργεντίνου μέσου.

Ο Σαντιάγκο Έσε έφτασε πριν από μερικές εβδομάδες στην Ελλάδα, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» με τις ενέργειες του Αντόνιο Κορδόν, μπόρεσαν να έρθουν σε συμφωνία με την Ουρακάν και έπεισαν τον παίκτη να συνεχίσει την καριέρα του στην Ευρώπη και τον Ολυμπιακό. Ωστόσο, οι Πειραιώτες δεν ήταν οι μοναδικοί… υποψήφιοι για τον Λατίνο άσο, αλλά βγήκαν νικητές στην… κούρσα για την απόκτησή του.

Στην ίδια… διαδρομή βρισκόταν, εδώ και καιρό η Μπενφίκα. Οι Πορτογάλοι είχαν ξεχωρίσει τον μέσο της Ουρακάν, είχαν προσπαθήσει να τον αποκτήσουν, με την πιο πρόσφατη κίνηση να γίνεται τον περασμένο Ιανουάριο, ωστόσο, τότε ο Σαντιάγκο Έσε δεν ήθελε να συνεχίσει την καριέρα του στην Ευρώπη, από τα μέσα μιας σεζόν.

Πάντως, παρά τη μεταγραφή στον Ολυμπιακό, οι «Αετοί» της Λισαβόνας δεν δείχνουν διάθεση να «εγκαταλείψουν» τη συγκεκριμένη υπόθεση. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι Ίβηρες έχουν στο «μικροσκόπιό» τους τον Σαντιάγκο Έσε, ενώ είχαν «μάτια» και σε πρόσφατα ματς της ελληνικής ομάδας, με μοναδικό αντικείμενο την αξιολόγηση της παρουσίας του Αργεντίνου.

Μάλιστα, αυτή ήταν μία από τις φορές που ο παίκτης πέρασε από την «εξέταση» της Μπενφίκα, αφού στο πλάνο των Πορτογάλων είναι η παρακολούθησή του όλη τη φετινή αγωνιστική περίοδο, προκειμένου να υπάρχει μία ολοκληρωμένη εικόνα για την προσαρμογή του στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, μέσω των εμφανίσεών του με τον Ολυμπιακό.

Σχετικές ειδήσεις