ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πανσερραϊκός: Ανοίγει και πάλι το γήπεδο - Οι όροι επαναλειτουργίας

Πανσερραϊκός: Ανοίγει και πάλι το γήπεδο - Οι όροι επαναλειτουργίας
Eurokinissi

Πανσερραϊκός: Τη φυσική του έδρα θα μπορέσει να χρησιμοποιήσει και πάλι η ομάδα των Σερρών, καθώς το δημοτικό γήπεδο έλαβε αδειοδότηση μερικής χρήσης των εγκαταστάσεων.

Την ευκαιρία να υποδεχθεί τον ΟΦΗ στην φυσική του έδρα, το δημοτικό γήπεδο Σερρών, θα έχει ο Πανσερραϊκός στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Super League. Το ματς έχει οριστεί να διεξαχθεί το απόγευμα της Δευτέρας (06/11) στις 18:00, ωστόσο θα λάβει χώρα με… περιορισμούς.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδόθηκαν από την ΕΡΤ, η επιτροπή ελέγχου σταδίων, αποφάσισε να αδειοδοτήσει τη μερική χρήση των εγκαταστάσεων του γηπέδου. Συγκεκριμένα, οι οπαδοί της ομάδας θα μπορέσουν να φιλοξενηθούν μόνο στα δύο πέταλα, ενώ το «παρών» θα δώσουν το πολύ 35 δημοσιογράφοι και τεχνικοί, οι οποίοι θα βρεθούν στην ανατολική κερκίδα.

Έτσι, η δυτική εξέδρα δεν θα λειτουργήσει, μέχρι να ολοκληρωθούν οι εργασίες αποξήλωσης του μεταλλικού στεγάστρου, ενώ η άδεια επαναλειτουργίας του γηπέδου του Πανσερραϊκού θα ισχύει για έναν μήνα και στη συνέχεια θα επαναξιολογηθεί από την αρμόδια επιτροπή.

Σχετικές ειδήσεις