ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λιονέλ Μέσι: Έσπασε τη σιωπή της η «παράνομη σχέση» του Αργεντινού σταρ

Λιονέλ Μέσι: Έσπασε τη σιωπή της η «παράνομη σχέση» του Αργεντινού σταρ
Instagram

Η δημοσιογράφος Σοφία Μαρτίνες, η οποία φέρεται να είναι η γυναίκα με την οποία απάτησε ο Λιονέλ Μέσι τη σύζυγό του, πήρε θέση για τον θόρυβο που έχει ξεσπάσει.

«Άναψε» φωτιές ένα δημοσίευμα στη Βραζιλία, σύμφωνα με το οποίο ο Λιονέλ Μέσι απάτησε την Αντονέλα μετά από 15 χρόνια σχέσης με μία γνωστή δημοσιογράφο από την Αργεντινή.

Ο Αργεντινός Παγκόσμιος Πρωταθλητής, ωστόσο, φαίνεται να μην ασχολείται με τα σενάρια, καθώς βρίσκεται με τη γυναίκα και τα παιδιά του στη Disney World στη Φλόριντα.

Συγκεκριμένα η «Directo do Miolo», ανέφερε πως ο Λιονέλ Μέσι απάτησε τη σύζυγο του με τη δημοσιογράφο Σοφία Μαρτίνες, με το ζευγάρι να βρίσκεται μια ανάσα από το διαζύγιο.

Τη δική της εκδοχή για όσα συμβαίνουν, χωρίς όμως να διαψεύσει ξεκάθαρα όσα γράφονται έδωσε η ίδια η φερόμενη ως «παράνομη σχέση» του Αργεντινού σταρ της Ίντερ Μαϊάμι.

Η Σοφία Μαρτίνες μίλησε για τη σχέση της με τον Μέσι μετά την ερώτηση συναδέλφου της για το αν ο ποδοσφαιριστής είναι ερωτευμένος μαζί της.

«Όχι, νομίζω ότι ο Λίο φέρεται καλά σε πολλούς δημοσιογράφους, αυτούς που του χαμογελούν, γιατί απλά του αρέσει και τους φέρεται καλά. Η μόνη διαφορά με μένα είναι ότι είμαι γυναίκα, οπότε παρεξηγούνται κάποια πράγματα και βγαίνουν πολλά προς τα έξω», είπε στην εκπομπή «Generación F», από το πρόγραμμα «Despierta América», στο δίκτυο Univision.