ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βραζιλία: Απατημένος σύζυγος απήγαγε κι έδειρε τον Μαρσελίνιο - Βίντεο από την ομηρία του

Βραζιλία: Απατημένος σύζυγος απήγαγε κι έδειρε τον Μαρσελίνιο - Βίντεο από την ομηρία του
Screenshot

Ο πρώην διεθνής Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής Μαρσελίνιο Καριόκα απελευθερώθηκε μετά την απαγωγή του από τον σύζυγο γυναίκας με την οποία είχε ερωτική σχέση. 

Απίστευτη εξέλιξη στην υπόθεση της απαγωγής του πρώην διεθνή Βραζιλιάνου, Μαρσελίνιο Καριόκα!

Η περιπέτεια του παλαίμαχου ποδοσφαιρισή ξεκίνησε την περασμένη Κυριακή (17/12), όταν βρισκόταν στο γήπεδο της Κορίνθιανς για να παρακολουθήσει μία συναυλία. Κάποια στιγμή όμως οι φίλοι του τον έχασαν και από τη στιγμή που δεν έδινε σημεία ζωής και το αμάξι του ήταν εκεί που το είχε παρκάρει, κλήθηκε η αστυνομία.

Λίγες ώρες αργότερα, όμως, το μυστήριο λύθηκε με έναν απίστευτο τρόπο. Ο Μαρσελίνιο εμφανίστηκε σε βίντεο στα social media να είναι ημίγυμνος, με τα χέρια δεδμένα στην πλάτη και με μαυρισμένο μάτι. Σε αυτό το βίντεο παραδέχεται πως είχε ερωτική σχέση με μία παντρεμένη γυναίκα.

Μάλιστα, δίπλα του βρίσκεται και η συγκεκριμένη γυναίκα, σε ανάλογη κατάσταση, να παραδέχεται με τη σειρά της τη μοιχεία.

Όπως έγινε γνωστό, ο απατημένος σύζυγος ήταν ο απαγωγέας του Μαρσελίνιο, θέλοντας να πάρει εκδίκηση. Μετά το βίντεο άφησε ελεύθερο τον πρώην ποδοσφαιριστή των Κορίνθιανς, Φλαμένγκο, Αλ Νασρ, Βάσκο ντα Γκάμα, Αζαξιό, Βαλένθια, Οσάκα.