ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League, Βόλος – Ατρόμητος 1-2: Συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις κι έφτασε τα 11 ματς αήττητος!

Βόλος - Ατρόμητος 1-2 Super League
EUROKINISSI

Super League: Ο Ατρόμητος νίκησε 2-1 στον Βόλο, συνεχίζοντας τις εξαιρετικές εμφανίσεις με τον Σάσα Ίλιτς στην τεχνική ηγεσία του.

Πλώρη για τα playoffs έχει βάλει η ομάδα του Περιστερίου, η οποία επέκτεινε το αήττητο σερί της.

Με τον Ίλιτς στον πάγκο του, ο Ατρόμητος έφτασε τα 11 ματς δίχως ήττα, μετρώντας 6 νίκες και 5 ισοπαλίες σε όλες τις διοργανώσεις. Τελευταίο «θύμα» ήταν ο Βόλος, με τους παίκτες του Σέρβου τεχνικού να φεύγουν με το «διπλό» από την πόλη της Θεσσαλίας.

Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Κάρολ Αντζιέλσκι, ο οποίος σημείωσε και τα δύο τέρματα των φιλοξενούμενων. Άνοιξε το σκορ στο 29ο λεπτό και με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 59’, έκανε το 0-2, φτάνοντας τα πέντε γκολ στο πρωτάθλημα.

Το μόνο που μπόρεσαν να κάνουν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν με τον Μωραΐτη στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων, αλλά «φωνάζουν» για το ακυρωθέν γκολ του Έλληνα επιθετικού στο 6ο λεπτό.

Διαιτητής: Κουμπαράκης (Κυκλάδων)
Κίτρινες: Γκλάβτσιτς, Τάχατος, Μπερτόλιο - Ντε Μποκ, Βαλένσια, Ερλινγκμαρκ
ΒΟΛΟΣ (Ανχελ Λόπεθ): Κόστιτς, Ασλανίδης, Σιέλης, Καλογερόπουλος (46΄ Τάχατος / 56΄ Μπερτόλιο), Μύγας (10΄ Λούνα), Γκλάβτσιτς, Τρουιγέ, Γκαρσία, Κόμπα (59΄ Κίτσος), Ντέλετιτς, Μωραϊτης.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σάσα Ιλιτς): Τσιντώτας, Τσακμάκης, Τζαβέλλας, Ασεβέδο, Ντε Μποκ, Κούντε, Φριντζόνσον (40΄ Ερλινγκμαρκ), Εντερ Γκονζάλεθ (82΄ Κουέν), Γιουμπιτάνα (83΄ Ντιρκς), Βαλένσια, Αντζιέλσκι (65΄ Βέργος).

ΤΑ HIGHLIGHTS

Σχετικές ειδήσεις