ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League: «Αλλοίωση αποτελέσματος» - Έξαλλοι στον Βόλο με Κουμπαράκη και VAR!

Super League Βόλος
Intime News

Super League: Έξαλλοι ήταν οι άνθρωποι του Βόλου με διαιτητή και VAR, μετά την εντός έδρας ήττα από τον Ατρόμητο.

Η ομάδα του Περιστερίου πέρασε με 2-1 από την πόλη της Θεσσαλίας κι συμπλήρωσε 11 ματς αήττητη.

Οι γηπεδούχοι, όμως, είχαν πολλά παράπονα από τον διαιτητή, Κουμπαράκη και τον VARίστα Διαμαντόπουλο, λόγω του τέρματος που δεν μέτρησε μόλις στο 6ο λεπτό.

Σε ανακοίνωση της η ΠΑΕ Βόλος, αναφέρει ότι: «Για μια ακόμη φορά έχουμε αλλοίωση αποτελέσματος μέχρι στιγμής. Καθαρό γκολ του Μωραΐτη ακυρώνεται με ανύπαρκτο οφ σάιντ. Για μια ακόμη φορά οι άνθρωποι με τα μαύρα ασελγούν εις βάρος του δημοφιλέστερου αθλήματος».

Άνχελ Λόπεθ: «Οι διαιτητές θέλουν σεβασμό, αλλά δεν σέβονται»

Τον εκνευρισμό του για τη διαιτησία του Κουμπαράκη δεν μπόρεσε να κρύψει κι ο Άνχελ Λόπεθ. Ο προπονητής του Βόλου, δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα με τον Ατρόμητο:

«Αρχίσαμε ιδανικά, σκοράραμε ένα γκολ και έβαλαν τη γραμμή εκεί που ήθελαν. Ο διαιτητής δεν μας σεβάστηκε, έγινε το ίδιο και στο ματς με την ΑΕΚ με το πέναλτι. Στο ματς με τον Παναθηναϊκό υπήρχε κόκκινη κάρτα και δεν την έδωσαν. Στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ σκοράραμε γκολ το οποίο δεν μέτρησε. Οι διαιτητές δεν σέβονται τους ταπεινούς συλλόγους. Ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν, ο διαιτητής πήρε αποφάσεις οι οποίες δεν ήταν σωστές. Στο τέλος σκοράραμε και αμέσως τελείωσε το παιχνίδι.

Σταμάτησαν το πρωτάθλημα, αλλά δεν σέβονται τους ταπεινούς συλλόγους. Οι διαιτητές θέλουν σεβασμό, αλλά δεν σέβονται. Ας παίξουν οι πρώτες πέντε ομάδες μεταξύ τους και ας αφήσουν τις άλλες ομάδες να παίξουν μεταξύ τους.

Παίζουμε κάθε τρεις μέρες τους τελευταίους μήνες και χρειαζόμαστε περισσότερους παίκτες. Χρειαζόμαστε ποδοσφαιριστές και περιμένουμε τις μεταγραφές, γιατί έχουμε 15-16 παίκτες στις προπονήσεις».

Σχετικές ειδήσεις