ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κιλιάν Εμπαπέ: Παίρνει στη Ρεάλ Μαδρίτης και τον αδερφό του - Τι είπε στο δείπνο με τον Μακρόν

Κιλιάν Εμπαπέ: Παίρνει στη Ρεάλ Μαδρίτης και τον αδερφό του - Τι είπε στο δείπνο με τον Μακρόν

Οχι έναν, αλλά τελικά δύο Εμπαπέ είναι πολύ πιθανό να αποκτήσει τελικά η Ρεάλ Μαδρίτης!

Ο Κιλιάν Εμπαπέ ενημέρωσε τους ιδιοκτήτες της Παρί Σεν Ζερμέν ότι σκοπεύει να αποχωρήσει από την ομάδα στο τέλος της σεζόν και μάλιστα ήδη έχει προχωρημένες επαφές με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Διάφορα διεθνή ΜΜΕ, μάλιστα, κάνουν λόγο για υπογραφές σε προσύμφωνα με τη «βασίλισσα».

Στη συμφωνία όμως που έκανε με την ισπανική ομάδα ο 25χρονος διεθνής επιθετικός και αρχηγός της εθνικής Γαλλίας, ο οποίος εντάχθηκε στην Παρί το 2017 από τη Μονακό, σύμφωνα με ρεπορτάζ της ισπανικής αθλητικής ιστοσελίδας «OK Diario», συμπεριέλαβε και τον αδερφό του Ιθαν!

Το σχετικό δημοσίευμα αναφέρει πως ο 17χρονος μέσος, που κι αυτός ανήκει στην Παρί Σεν Ζερμέν, θα ακολουθήσει τον αδερφό του στη Μαδρίτη και θα παίξει στην Καστίγια, δηλαδή τη δεύτερη ομάδα της Ρεάλ.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ, σύμφωνα με τα ίδια ρεπορτάζ, έχει υπογράψει το συμβόλαιό του με τους «μερένγκες» και η επίσημη παρουσίασή του αναμένεται να γίνει την 1η Ιουλίου μπροστά σε χιλιάδες οπαδούς της ομάδας στο νέο «Σαντιάγο Μπερναμπέου».

Το δείπνο με τον Μακρόν

Καλεσμένος χθες (27/2) στα Ηλύσια Πεδία για το δείπνο που παρέθεσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Εμανουέλ Μακρόν προς τιμήν του Εμίρη του Κατάρ, Ταμίμ μπιν Χαμάντ Αλ Θανί, ο Κιλιάν Εμπαπέ δεν μπόρεσε να αποφύγει ερωτήσεις για το μέλλον του.

Ένα δείπνο στο οποίο ήταν καλεσμένοι η ελίτ του γαλλικού αθλητισμού, ανάμεσά τους η υπουργός Αθλητισμού Αμελί Ουεντά-Καστερά, ο πρόεδρος της ομοσπονδίας ποδοσφαίρου (FFF) Φιλίπ Ντιαλό και ο πρόεδρος της γαλλικής Λίγκας LFP, Βενσάν Λαμπρούν.

Σύμφωνα με αρκετούς μάρτυρες -όπως αναφέρει το RMC-, ο Γάλλος επιθετικός σε σχετικές ρωτήσεις των συνομιλητών του για τη φημολογούμενη συμφωνία με τη Ρεάλ Μαδρίτης απάντησε πως «δεν υπάρχει κάτι επίσημο».

Έχοντας ήδη σχεδόν επιβεβαιωθεί η αναχώρησή του από το Παρίσι, ο Εμίρης του Κατάρ του ευχήθηκε ωστόσο «καλή επιτυχία» σε μια σύντομη ανταλλαγή που απαθανάτισαν οι κάμερες, υπό το βλέμμα του Εμανουέλ Μακρόν.

«Θα μας δημιουργήσετε περισσότερα προβλήματα», είπε ο Γάλλος Πρόεδρος στον Κιλιάν Εμπαπέ χωρίς να είναι γνωστό το ακριβές πλαίσιο αυτής της πρότασης.

Ο επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν κάθισε στο κεντρικό τραπέζι αυτού του δείπνου. Ήταν το τέταρτο άτομο στα αριστερά του Προέδρου της Δημοκρατίας. Ο Εμίρης του Κατάρ καθόταν ανάμεσα στο προεδρικό ζεύγος, έχοντας απέναντί του τον Μπερνάρ Αρνό, αφεντικό της LVMH.

Σε αντίθεση με τον Εμπαπέ, ο Νασέρ Αλ Κελαϊφί κάθισε ακριβώς δίπλα στον πρώην Πρόεδρο της Δημοκρατίας και μεγάλο υποστηρικτή της Παρί Σεν Ζερμέν, Νικολά Σαρκοζί.