ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: «Τελικές αποφάσεις μέχρι τις 15 Απριλίου» για το Παναθηναϊκός - Άρης

Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας
EUROKINISSI

Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Ο πρόεδρος της Επιτροπής Διοργανώσεων της ΕΠΟ, Άγγελος Δανιήλ, ανέφερε ότι μέχρι τις 15 Απριλίου θα παρθούν οι τελικές αποφάσεις για το Παναθηναϊκός – Άρης.

Παναθηναϊκός και Άρης θα διεκδικήσουν το φετινό τρόπαιο στον τελικό, ο οποίος με τα τωρινά δεδομένα θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Πρόθεση είναι να βρεθεί μια λύση κι ο αγώνας που θα κρίνει τον Κυπελλούχο να γίνει με παρουσία κόσμου. Οι τελικές αποφάσεις θα παρθούν μέχρι τις 15 Απριλίου, όπως υπογράμμισε ο Άγγελος Δανιήλ.

Αναλυτικά όσα είπε για το θέμα στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis ο πρόεδρος της Επιτροπής Διοργανώσεων της ΕΠΟ:

«Κανείς δεν πιστεύει ότι ένας τελικός κεκλεισμένων των θυρών θα είναι το ιδανικό. Πρέπει κάποια στιγμή, όμως, να δούμε αν είμαστε έτοιμοι. Με τις εγκαταστάσεις που έχουμε είναι ασφαλής ένας τελικός με κόσμο; Μόνο 12 γήπεδα υπάρχουν με προϋποθέσεις για να φιλοξενήσουν αυτή την στιγμή ένας ματς σαν τον τελικό κυπέλλου.

Πείτε μου ένα γήπεδο προδιαγραφών UEFA... Υπάρχει, πλέον, δέσμευση ότι μέχρι τις 17 θα πρέπει να έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο, οπότε μέχρι τις 15 Απριλίου θα υπάρχουν οι τελικές αποφάσεις.

Θα έπρεπε να υπάρχει ένα γήπεδο από την αρχή που πάντα θα γίνεται ο τελικός. Όπως το Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου στη Γερμανία. Ακόμη και όταν πήγε η Χέρτα στον τελικό έπαιξε εκεί, παρότι ήταν έδρα της. Δυστυχώς μιλάμε για μία χώρα πολύ φτωχή σε γηπεδικές υποδομές».

Σχετικές ειδήσεις