ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναιτωλικός: Με το βλέμμα στη Λεωφόρο

Παναιτωλικός: Με το βλέμμα στη Λεωφόρο

Ο Παναιτωλικός συνεχίζει την προετοιμασία του για τον αγώνα Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.

Αρκετή δουλειά περίμενε τους ποδοσφαιριστές του Παναιτωλικού την Τρίτη (28/10), ενόψει του αγώνα Κυπέλλου της Πέμπτης (30/10), με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Ο Μάκης Χάβος δεν έχει ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα και περιμένει από τους παίκτες του να τα δώσουν όλα έτσι ώστε να παρουσιαστούν όσο το δυνατό πιο έτοιμοι για να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα από τους «πράσινους» και να μπουν στο «κόλπο» της πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Στην προπόνηση της Τρίτης τα «καναρίνια», έκαναν ασκήσεις ενδυνάμωσης (Core Stability – TRX), ασκήσεις συντονισμού και ευλυγισίας – κινητοποίηση κάτω άκρων, αμυντική – επιθετική τακτική και δίτερμα σε περιορισμένο χώρο. Όσοι ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό, στο τέλος της προπόνησης ακολούθησαν αερόβιο τρέξιμο.

Η προπόνηση του Παναιτωλικού την Τετάρτη (29/10) θα γίνει στις 15:00 στο EMILEON και στη συνέχεια η αποστολή της ομάδας θ' αναχωρήσει για την Αθήνα, όπου την Πέμπτη αγωνίζεται με τον Παναθηναϊκό για το κύπελλο Ελλάδας.

Σχετικές ειδήσεις