ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μουντιάλ 2018: Κροατία vs Αγγλία - Ποδοσφαιρική «μονομαχία» μέχρις εσχάτων (vid)

Μουντιάλ 2018: Κροατία vs Αγγλία - Ποδοσφαιρική «μονομαχία» μέχρις εσχάτων (vid)

Μουντιάλ 2018 | Ειδήσεις: Μπορεί η χθεσινή νίκη των Γάλλων επί της εθνικής ομάδας του Βελγίου με σκορ 1-0 να έκλεψε την παράσταση και να έδωσε στους «τρικολόρ» το μαγικό εισιτήριο για το μεγάλο τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου, όμως τα φώτα της δημοσιότητας είναι πλέον στραμμένα στην αποψινή αναμέτρηση ανάμεσα στην Κροατία και την Αγγλία.

«ΦΛΟΓΕΡΟΙ» ΕΝΑΝΤΙΟΝ «ΛΙΟΝΤΑΡΙΩΝ» - ΣΤΙΣ 21:00 ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΤΣ

Οι «Vatreni» (σ.σ. «Φλογεροί») του Λούκα Μόντριτς υποδέχονται τα «Λιοντάρια» του Χάρι Κέιν σε ένα ματς που θα κρίνει τον επόμενο αντίπαλο της Γαλλίας στην τελική αναμέτρηση της διοργάνωσης.

Δείτε το βίντεο:

Ορισμένα χρήσιμα στοιχεία για την αναμέτρηση Κροατίας – Αγγλίας:

  • Αυτή είναι η όγδοη συνάντηση της Αγγλίας με την Κροατία, με την Αγγλία να έχει νικήσει σε τέσσερα από αυτά τα παιχνίδια, την Κροατία σε δύο, ενώ ένα παιχνίδι έληξε ισόπαλο.
  • Έξι από τα επτά προηγούμενα παιχνίδια διεξάχθηκαν Τετάρτη. Η Αγγλία και η Κροατία έχουν συναντηθεί μία φορά σε κορυφαία διοργάνωση – η Αγγλία νίκησε με 4-2 σε αγώνα για τη φάση ομίλων του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2004.
  • Η Αγγλία συμμετέχει για τρίτη φορά σε ημιτελικό αγώνα Παγκοσμίου Κυπέλλου. Νίκησε την Πορτογαλία με 2-1 το 1966, καθοδόν προς την κατάκτηση της διοργάνωσης, αλλά έχασε από τη Γερμανία το 1990 στα πέναλτι.
  • Οκτώ διαφορετικοί παίκτες έχουν σκοράρει για την Κροατία στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 – μόνο το Βέλγιο έχει περισσότερους διαφορετικούς σκόρερ (9).
  • Η Αγγλία έχει να νικήσει δύο ομάδες από την Ευρώπη σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο από το 1982, όταν νίκησε την πρώην Τσεχοσλοβακία και τη Γαλλία.

Το παιχνίδι διεξάγεται στις 21:00 ώρα Ελλάδας και μεταδίδεται ζωντανά από την ΕΡΤ1.

Διαβάστε επίσης: