Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λιονέλ Μέσι: Πρώτη προπόνηση με την Παρί Σεν Ζερμέν και πληρωμή σε… κρυπτονόμισμα

Newsbomb

Παροξυσμός επικρατεί στη Γαλλία για τη μεταγραφή του Λιονέλ Μέσι στην Παρί Σεν Ζερμέν, με τον Αργεντινό σούπερ σταρ να κάνει την πρώτη του προπόνηση με τους «πρωτευουσιάνους». Επιβεβαιώθηκε η πληροφορία που ήθελε μέρος της αμοιβής του να καταβάλλεται σε κρυπτονόμισμα!

Η λέξη… τρέλα, ίσως και να είναι λίγη για να περιγράψει κανείς αυτό που συμβαίνει τα τελευταία 24ωρα στο Παρίσι. Η άφιξη του Λιονέλ Μέσι και η ανακοίνωσή του από την Παρί Σεν Ζερμέν έχουν προκαλέσει θύελλα ενθουσιασμού στους φίλους της γαλλικής ομάδας αλλά και το ενδιαφέρον όλων των φιλάθλων παγκοσμίως.

Ο Λιονέλ Μέσι παρουσιάστηκε επίσημα από την Παρί, σε συνέντευξη Τύπου στο πλευρό του Νασέρ Αλ Κελαΐφι, ενώ ήδη η ομάδα έχει βγάλει μεγάλο μέρος των εξόδων της μεταγραφής από τις πωλήσεις της φανέλας με τον αριθμό 30 και το όνομα του Αργεντινού σούπερ σταρ.

Μάλιστα, όπως μετέδωσε το Reuters, ο Μέσι θα πάρει ένα σημαντικό τμήμα του πριμ υπογραφής του συμβολαίου σε κρυπτονόμισμα! Η Παρί επιβεβαίωσε πως ο Αργεντινός θα πληρωθεί με «$ PSG Gan Tokens», των οποίων ο τζίρος έχει ξεπεράσει το 1,2 δισ. δολάρια, ενώ έκανε και την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα, όπως θα δείτε στο παραπάνω βίντεο…

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Μητσοτάκης στο Newsbomb.gr: Δεν θα πάμε σε νέο lockdown - Η μετάλλαξη Δέλτα θέλει κοινή λογική